• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

BU FERYADA KULAK VERİN

Kas erimesi hastalığı ile mücadele eden 10 yaşındaki Ethem Aktaş’ın tek hayali iyi olup okula gidebilmek.
Çivril’in Kıralan Mahallesinde yaşayan 10 yaşındaki Ethem Aktaş yakalandığı kas erimesi hastalığı yüzünden okula gidemiyor. 8 yaşındayken başlayan hastalığının günden güne ilerlemesi nedeniyle yürümesi zorlaşan Ethem, üçüncü sınıfta okulu bırakmak zorunda kaldı. Geçen yıl yarıda bıraktığı okula bu yıl hiç başlamayan Ethem öğrendiklerini unutmamak için ikiz kardeşi Eşe’nin kitapları ile zaman geçiriyor.
ABİSİ AYNI HASTALIK YÜZÜNDEN YÜRÜYEMİYOR
Büyük oğlu Aydoğan Aktaş’ında aynı hastalık yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkûm olduğunu söyleyen Baba Hamza Aktaş “büyük oğlum da kas erimesi hastalığı yüzünden yürüyemiyor. Büyük Oğlum Aydoğan’da bu yaşlarda iken rahatsızlandı imkânsızlıklar yüzünden tedavi ettiremedim şimdi 23 yaşında ve yürüyemiyor. Ethem’in de aynı duruma düşmesinden korkuyorum” dedi. Eşini 5 yıl önce kaybettiğini söyleyen Hamza Aktaş “eşim öldükten sonra annemle birlikte üç çocuğuma bakmaya çalışıyorum. Aydoğan’ın her işini ben görüyorum, annem yaşından dolayı Aydoğan’ı kaldırmakta ve taşımakta zorlanıyor. Bende onları evde yalnız bırakıp işe gidemiyorum sosyal güvencem olmadığı için de Ethem’i doktora götüremiyorum” dedi.
OĞLUM İYİ OLSUN BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM
Gelini vefat ettikten sonra oğluyla birlikte üç torunun bakımını üstlenen babaanne Eşe Aktaş’ta küçük torunu Ethem’in iyi olmasından başka bir şey istemediğini belirterek “büyük torunum da aynı yaşlarda hasta oldu onu tedavi ettiremedik. Şimdi Ethem hasta oldu tek isteğim Ethem’im iyi olsun başka bir şey istemiyorum” dedi.



520 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası