• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

400 BİN TL KAMEROĞLU'NDAN KALANI DEVLETTEN

İlk olarak Çivril Kaymakamlığını ziyaret eden vali Şükrü Kocatepe, İlçe Hükümet Konağı önünde Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı Gürcan Güven ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı.  Vali Şükrü Kocatepe burada, Kaymakam Orhan Burhan’dan ilçenin genel durumu, devam eden kamu yatırımları ve ilçenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. 

Vali Şükrü Kocatepe daha sonra Çivrilli iki şehit ailesini ziyaret etti. İlk olarak geçtiğimiz Temmuz ayında Şırnak İlinde şehit olan Ömer Kaan Kandemir’in babası Ergün Kandemir’i ziyaret eden vali Şükrü Kocatepe daha sonra 1979 yılında Adana’da şehit olan Polis Memuru Sadık Kantekin’in oğlu Mustafa Kantekin’i ziyaret etti.

400 BİN TL KAMEROĞLU’NDAN KALANI DEVLETTEN

Sonrasında Çivril Huzurevine geçen vali Şükrü Kocatepe, huzurevine ek olarak yapılacak olan Rehabilitasyon Merkezinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Beraberinde Çivrilli Hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu ile birlikte alanı gezen vali Şükrü Kocatepe, 300 metrekare alana yapılacak olan merkezin yapımı için Hayırsever Kadir Kameroğlu’nun 400.000 TL bağışta bulunacağını, geri kalan kısmının da devlet tarafından karşılanacağını söyledi. Vali Şükrü Kocatepe yetkililere, Devlet-Hayırsever işbirliği ile yapılacak olan Rehabilitasyon Merkezinin ihale sürecinin tamamlanarak inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlanılması talimatını verdi.

Vali Şükrü Kocatepe Çivril ziyaretinde son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Şükrü Kocatepe burada, 77.700 TL’si Çivrilli vatandaşların katkıları, kalanı ise İl Emniyet Müdürlüğünün katkısı ile alınan toplamda 154 bin TL’ye mal olan 3 adet panelvan tipi aracın hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.



668 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası