• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ÇİVRİL'DE DOĞAL GAZ SEFERBERLİĞİ

Çivril’e doğalgaz getirilebilmesi için en az 5 bin abonenin önceden abonelik ücretini yatırmasını şart koşan BOTAŞ için abone kampanyası başlatıldı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nın geçtiğimiz günlerde merkez nüfusu 10 binin üzerinde olan ilçelere nüfusunun yüzde 60’ının istemesi halinde doğal gaz gelebileceğine ilişkin verdiği müjdenin ardından harekete geçen Çivril Kaymakamlığı ve Çivril Beleidyesi kampanya başlattı. Dün Çivril Kaymakamı Orhan Burhan önderliğinde kaymakamlık makamında bir araya gelen Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven,Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan,MHP İlçe başkanı Bayram Gümüş doğlagazın Çivril’e gelmesi için ortak hareket etme kararı aldı. Alınan karar doğrultusunda bugün Halk Bankası önünde toplanan parti başkanları ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş ve mahalle muhtarı, başlatılan kampanya kapsamında ön abonelik bedelini ödemek için toplu olarak ilgili banka şubesine giderek 335 liralık bedeli hesaba yatırdı. Banka önünde toplanan Çivrillilere hitaben CHP ilçe başkanı Mehmet Ali Şahan ve MHP İlçe başkanı Bayram Gümüş birer konuşma yaptı. İlçe başkanları konuşmalrında Çivril’e gelecek olan her hizmetin arkasında oldukalrını belirterek “Çivril’e hizmet etmek için elimizden geleni yapmaya hazırız” dediler.

Abonelik ücretini yatırmak için banka önüne gelen yaklaşık 1000 kişiye hiteben bir konuşma yapan Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’de, “Bugün ön abonelik için buradayız. Toplantıda aldığımız karara göre, hep birlikte ilgili banka şubemize gelerek doğal gaz ön aboneliği bedelini yatırarak, ilçemize doğal gazın getirilmesi için bir kampanya başlattık. Biz imkanı olan her vatandaşımızın doğal gaz ön abonesi olmasını tavsiye ediyoruz. Çünkü, bu Çivril’in geleceğini ilgilendiren bir meseledir. Bu noktada hemşehrilerimizden başlattığımız bu kampanyaya destek vermelerini rica ediyoruz” dedi. Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’da Doğlagaz çalışmasının Çivril için önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek kampanyaya destek veren tüm STK temsilcileri, parti yöneticileri ve vatandaşlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından banka şubesine geçen vatandaşlar TC kimlik numaraları ile doğalgaz için müracaatta bulundular. 



772 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası