• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

ARTIK ÇİVRİL’DE SİYASET DEĞİŞTİ

1 Kasım Genel seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulunan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven 1 Kasım ile birlikte Çivril’in Ankara ve Denizli’de daha fazla söz sahibi olacağını söyledi. Başkan Güven “Çivril 30 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni bir siyasi anlayış kazandı. 1 Kasımdan sonra bu yeni anlayış daha da renklenecek” dedi.
30 Mart yerel seçimleri ile hem AK Parti’de, hem CHP’de, hem de MHP’de büyük değişiklikler olduğunu belirten Başkan Güven “Çivril siyasetinin en büyük sorunu yenilenememesi ve kendini geliştirememesiydi. Son 30 yılda Çivril siyasetinde aynı isimler aynı politikalarla insanların karşına çıktı. Bu durgunluk ve verimsizlik 30 Mart yerel seçimleri ile son buldu. Bugün baktığınızda siyasi partilerin hepsinin ilçe yönetimlerinde yeni isimler ve Çivril için üreten insanlar görüyoruz” dedi.
ÇİVRİL ESKİ KAFAYLA YÖNETİLMİŞ
Çivril’in alt yapı ve sosyal belediyecilik bakımından çok geride olduğunu belirten başkan Güven “bugüne kadar Çivril köy mantığı ile yönetilmiş. Siyaset yapanlar kendini yenilemeyince üretmekte de zorlanmışlar ve Çivril 30 yıl yerinde saymış” dedi.
DOĞALGAZ SİYASİ BİR KONU DEĞİL
Çivril’e doğalgaz gelmesi konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Güven “bu konu Siyasi bir konu değil Doğalgaz işine siyasi gözle bakan Çivril’e ihanet etmiş olur. Çivril bugüne kadar hep bu yüzden kaybetti. Artık kaybetmeyelim” dedi. Nüfusu 10 binin üzerinde olan yerleşim yerlerine doğalgaz bağlanması hakkının 3 yıl önce verilmesine rağmen Çivril’de bugüne kadar bu anlamda bir çalışma yapılmadığının altını çizen başkan Güven “geçen ay kaymakam beyin başkanlığında toplanarak ilçemize doğlagaz gelmesi için ortak bir çalışma platformu oluşturmak istedik. Ama maalesef bu konuyu seçimlerden önce siyasi malzeme konusu yaparak baltalamak istediler. Bu konu siyasi bir malzeme değildir. Çivril’e doğalgaz gelmesi için 3 yıl önce hak tanındı ama o dönem yerel yöneticiler bu konuyu ihmal edince maalesef bu zamana kadar beklendi. Kasım ayı sonuna kadar Çivril güç birliği yapmalı ve doğalgazın gelmesi için ortak hareket etmelidir” dedi.
CAHİT ÖZKAN’LA DAHA GÜÇLÜ OLDUK
Çivril belediyesinin AK Parti’ye geçmesi ile Çivril’in bir çok konuda önünün açıldığını da belirten Başkan Gürcan Güven “yıllardır köy görünümünden kurtulamayan Çivril 30 Mart sonrası kabuğunu kırdı. Son bir yılda Çivril ve mahallelerinde alt yapısı tamamlanmayan yer kalmadı. Bir çok mahallemizde sıcak asflat çalışmamız sona erdi. Gümüşsu’da meyve alım yeri inşaatına başladık, Kıralan ve Gürpınar’da asfalt ve kaldırım döşeme işlerimizde sona geldik. AK Parti İlçe Yönetimi ile birlikte koordineli bir çalışma ortamı yakaladık. 30 Marttan sonra hızlanan hizmetler inşallah 1 Kasım’dan sonra Cahit Özkan’ın da bu hizmet kervanında aramıza katılmasıyla artık daha güçlü olacaktır” dedi.



599 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası