• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

VATANDAŞLARIMIZ İSTİKRAR VE GÜVENİ TERCİH ETTİ

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep 1 Kasım seçimlerinde halkın istikrar ve yeni Türkiye’ye oy verdiğini belirterek “ vatandaşımız istikrar ve güveni tercih etmiştir” dedi.
İlçe Başkanı Mehmet Celep 1 Kasım seçimlerinin Ak Parti’nin zaferi ile sonuçlandığını belirttiği açıklamada “Vatandaşlarımız istikrarı ve güveni tercih ederek AK Parti’yi tekrar tek başına iktidar yapmıştır. Çivril’de ise partimizin oyu yüzde 38’den, yüzde 44’e çıkmıştır. Vatandaşlarımızın partimize gösterdiği ilgi için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Celep, yaptığı açıklamada, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ve kurulduğu günden bu yana tek amacının halka hizmet etmek olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
“Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve yol arkadaşları AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana tüm enerjilerini halka hizmet için harcamışlardır ve ilk günkü aşkla harcamaya devam etmektedirler. Türkiye AK Parti ile kalkınma hamlesini sürdürmüş yaptığı yenilikler ve akıllı dokunuşlarla vatandaşın hizmetkarı olduğunu, onların her zaman yanında olduğunu hissettirmiştir. Bunun neticesinde ise 4 kez üst üste tek başına iktidar olmayı başarmıştır. AK Parti tek başına tekrar iktidara gelerek bir anlamda Türkiye’nin önüne çıkartılmak istenen engelleri aşmıştır. Milletin iradesine ipotek koymak isteyenler hak ettikleri dersi yine milletimiz sandıkta vermiştir. Milletimiz huzur, güven ve istikrar isteyerek bu yönde oy kullanmışlardır”
Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep, Çivrilli vatandaşlara da ayrıca teşekkür ederek, “7 Haziran seçimlerinde yüzde 38 olan oy oranımız 1 Kasım’da yüzde 44’e çıkmıştır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çivril’de de ciddi bir oy artışı yakalamıştır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



434 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası