• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

"ÇİVRİL'E YAKIŞMADI”

Kızılcasöğüt Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarında yapılan bordür taşları ikinci defa yerinden sökülünce Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven isyan etti.
Kızılcasöğüt Mahallesi’nde üniversite caddesinde yapılan kanalizasyon ve yol çalışmalarında asfaltlama çalışması öncesi yol kenarlarına döşenen yaklaşık 500 metrelik bordürler ikinci defa yerinden söküldü. Geçen hafta başlayan çalışmalarda döşenen bordürlerin 100 metrelik kısmı gece yerlerinden sökülmüş ve zarar verilmişti. Yapılan ilk saldırıdan sonra çalışmalar devam etmiş sökülen bordürler yeniden döşenmişti. Cumartesi gece saatlerinde bordürlerin yeniden sökülmesi üzerine olay yerine giden Başkan Gürcan Güven şantiye çalışanlarından bilgi aldı. Belediye Başkanı Gürcan Güven ne olursa olsun verdikleri sözleri yerine getireceklerini belirterek “kimse çalışmalarımızın önüne geçemez ve bizi engelleyemez” dedi. Yapılan saldırılara sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından da tepki gösteren Başkan Gürcan Güven “bu yapılanlar hiç yakışmadı. Göreve geldiğimiz günden beri, bütün ekibimle beraber gece gündüz demeden sürekli çalışıyoruz. Ama bazı kendini bilmezler üniversite yolunda yapılan bordür taşlarını ikinci defa sökerek yapılan hizmetlerimizi engellemeye çalışıyorlar. Bu türlü kötü niyetli kişiler hakkında çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Takdiri siz kıymetli hemşerilerimize bırakıyorum” dedi.
Çivril’de daha önce de 7 Haziran genel seçimleri öncesi de Kıralan Mahallesinde asfalt çalışması yapan ekibe saldırı olmuş ve bazı makineler ile ekipmana zarar verilmişti.



630 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası