• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

AKİDAK Uşak’lı Dağcılara Ev Sahipliği Yaptı



Uşak Dağcılık Kulübü ve Akdağ İzcilik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ile ortaklaşa yapılan Akdağ zirve yürüyüşü geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi.



AKİDAK Başkanı Erkan Atilla’nın rehberlik görevini üstlendiği etkinliğe 35 kişi katıldı. Katılımcılar Akdağ’ın zirvesinden dakikalarca muhteşem manzarayı seyretmenin keyfini yaşadılar. 3 saatlik tırmanışın ardından zirvede soluklanan katılımcılar bu esnada hatıra defterine duygularını yazdılar.
Uşak Dağcılık Kulübü yöneticisi Sadi Yalgın muhteşem bir parkuru daha, etkinliğe katılan pırıl pırıl aydınlık yüzlü gençlerle tamamlamanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, TODOSK (Antalya) sporcusu Sn. Kemal Deniz'e, Uşak Dağcılık Kulübü Üyelerine, Akdağ İzcilik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Sn. Erkan Atilla ve Banaz İlçemizden konuk katılımcı Sn. Emine Acar öğretmenimize teşekkür ederim” dedi. AKİDAK Başkanı Erkan Atilla, Akdağ’ın muhteşem doğası ve yaban hayatı ile eşsiz bir yer olduğunun ifade ederek, AKİDAK olarak öncelikli amaçlarının gençlere doğayı sevdirmek olduğunu belirtti. Atilla “2014 yılında kurulan derneğimiz AKİDAK çatısı altında doğa sporları ile ilgilenen herkese elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız.” Dedi.



669 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası