• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ÜÇ TANE YAPILACAK

Geçen yıl aşırı yağışlar sonrası oluşan sel sonucu yıkılan Koçak Köprüsü’nün Cumartesi günü yapılan temel atma töreni ile yapımına başlandı.
Yıkılan eski köprünün olduğu yere yapılacak köprü 9 metre uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde olacak.
DSİ Çivril İşletme Şefliği tarafından hazırlanan proje kapsamında yapımına başlanan köprünün temel atma törenine Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kurban kesilerek başlanan törende konuşma yapan Koçak Mahallesi Muhtarı Mustafa Karaaslan DSİ yetkilileri ve Çivril Belediye Başkanına teşekkür ederek “mahallemiz için büyük bir önem taşıyan köprünün yapımı için çalışan herkese çok teşekkür ederim” dedi. Törende kısa bir konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’de geçen yıl yaşanan sel felaketi sonrası yıkılan köprünün yerine en kısa zamanda yeni bir köprü yapmak için DSİ ile çalıştıklarını belirterek “ geçen yıl gelen sel ile yıkılan köprümüzün Koçak Mahallesi için önemini biliyorduk onun için hemen DSİ ile çalışmalara başladık. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın. Bu vesile ile eskiyen ve ömrünü tamamlayan köprüyü de yenilemiş olacağız. Yıkılan köprünün yerine iki ayaklı ve daha geniş bir köprü projesi hazırladık. Bu köprü ile birlikte Kufi Çayı üzerine üç köprü yapacağız. İnşallah bu köprümüz 25 gün içinde tamamlanarak kullanıma açılacak” dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Koçak Mahallesi Muhtarı Mustafa Karaslan butona basarak köprü temeline ilk çimentoyu döktüler. Kufi Çayı üzerine Koçak, Emirhisar ve Işıklı Mahallelerinde üç köprü yapılacağı ve projenin toplam maliyetinin 16 Milyon TL. olduğu bildirildi.



707 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası