• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

BASMACI: ‘BİZİ BÖLEMEYECEKLER’

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Ankara’da barışa, kardeşliğe ve demokrasiye yapılan hain saldırıyı kınayarak, hayatlarını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.
CHP Milletvekili Melike Basmacı, bu tür kanlı eylemlerle hainlerin hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklarını, birlik beraberliğe atılan her bombanın ve her kurşunun Türk halkını birbirine daha da kenetleyeceğini söyledi.
Basmacı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.“Terör, cani ve hain saldırıları ile onlarca masum insanlarımızı katletti. Gözü dönmüş bu alçaklığa direnmek, yan yana olmak, artık vazgeçilemez bir gerekliliktir. İnadına barıştan, kardeşlikten, ülkemizin birliğinden söz etmekle yükümlüyüz. Faşizmin ve gericiliğin kirli yüzünü teşhir etmek, eli kanlı canilerin ve iplerini ellerinde tutanların mutlaka ve mutlaka hesap vermelerini sağlamak için, hep birlikte çalışmamız gerekmektedir. Dayatmaya çalıştığı yılgınlığa, umutsuzluğa ve teslimiyet tuzaklarına düşmememiz, bugün ülkemize yapılacak en büyük hizmettir.
Biz nice bunalımı, acıyı, kederi ve çaresizliği el birliğiyle yıkmış, yepyeni gelecekler kurmuş bir ülkenin çocuklarıyız. Derin üzüntümüzü, onulmaz bir acıyla yaşarken, bu gerçeği anımsamanın, birbirimize ellerimizi uzatmamızın tam zamanıdır.
Bu vesileyle Ankara’da yaşanan hain saldırıda hayatını kaybeden 86 yurttaşımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Türk Ulusunun başı sağolsun.”



498 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası