• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

TARLADA DERT ORTAĞI BİR VEKİL

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, bayram ziyaretleri ve seçim çalışmaları kapsamında Denizli’yi karış karış gezmeye devam ediyor. CHP Acıpayam İlçe örgütüyle ve ilçenin farklı mahallelerinde hemşehrileriyle bayramlaşan Arslan, tarla ve bahçelerde çiftçilerin sorunlarını dinledi, traktörün başına geçerek toprağı sürdü, üreticilerle birlikte tarladan biber topladı.
Milletvekili Kazım Arslan, çiftçilerin girdi fiyatlarından şikayetçi olmaları nedeniyle, üreticinin mazotundan gübresine kadar rahata kavuşacağı tek adresin CHP olduğunu söyledi. Arslan, desteklemelerin artacağını, vergi yükünün azaltılacağını, maliyetlerin düşürülüp pazarın desteklenerek çiftçiye ve üreticiye para kazandırılacak bir tarım politikasının sözünü verdi.
Kazım Arslan, koalisyon hükümeti kurulabilseydi üreticilerin ilk 100 günde ve ilk 1 yılda rahata kavuşacağı başlıkları sıraladı. Cumhuriyetin 100. Yılı 2023’e kadar CHP’nin tarım programının hazır olduğunun altını çizen Arslan, “Umudumuz ve alınteriniz iktidar olacak” ifadesini kullandı.
MilletvekiliKazım Arslan, “1 Kasım’da tarlalardan ve evlerden yükselecek CHP iktidarında, üreticilerin dertlerine kesin çare olacağız. Üreticimiz, ektiğinin karşılığını alacak, tarlada döktüğümüz ter kurumadan karşılık bulacak dedi. Acıpayam-Dedebağ’da biber toplayan çiftçimiz ile, ilçemizde topraktan geçinenlerin tümü derin bir nefes alacak.CHP iktidarında işçi kazanacak,çiftçi kazanacak,üretici kazanacak, kısacası Türkiye kazanacak. Çünkü biz, önce Türkiye, önce insan, önce birlik” diyoruz.” şeklinde konuştu.



566 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası