• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Bir Mezar Taşı Bile Olmayan Kişiyi Çivril’li Diye Yutturacaklar

Cumhuriyet Halk Partisi bayramın ikinci günü parti binasında gerçekleştirdiği etkinlikle partilileri bir çatıda topladı.
Toplantıya Denizli Milletvekillerinden Kazım Arslan CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan, Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Mutlu ile CHP İlçe Yönetimi, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Programda açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan günün anlam ve önemi belirten konuşmasını yaptıktan sonra sözü Kazım Arslan’a verdi. Arslan konuşmasında sıklıkla partililere seçim çalışmaları kapsamında izlenmesi gereken yolu göstererek stratejik bilgiler verdi.
Hükümeti kurmayan CHP değil AKP’dir.
Arslan konuşmasında koalisyon hükümetini kurmayanın CHP’değil AKP olduğunun altını çizerek “özverili olarak koalisyon kurulması için elimizden geleni yaptık. Sabırla masadan kalkmadan komisyonlar oluşturduk. Ana konularda; dış politika, eğitim politikası, yargı, adalet, her tülü politikalarımızı ortaya koyduk, uzlaşmayı sağladık. Ama sonuçta onlar masadan kalktı gitti. Seçim hükümeti kurarsanız biz varız dediler. Biz ana mualefet olarak elimizden geleni yaptık” dedi. CHP’li vekil güneydoğuda terörürün bu sebeple patlak verdiğini iddia edenlere de “güçlü bir iktidar tarafından terör yok edilebilirdi. Ama yok edilemeyince günümüzün en önemli sorunu haline geldi. Bir çok asker ve polisimiz şehit oldu” dedi.
Milletvekili Kazım Arslan’ın konuşmasının ardından söz alan CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan Cahit Özkan’ı eleştirdi. Şahan Cahit Özkan için “Çivril’e gelmiş burayı beğenmiş bir memurun oğlu. Bir mezar taşı bile olmayan birisini yarın halkın içinde insanlara Çivril’li diye yutturacaklar. Çivril’e gelmiş, düğüne katılmış, cenazeye katılmış birisi değil. Avukatlık bürosu istanbulda olan, Çivril’le hiç bir alakası olmayan sadece Çivril’e gelmiş bir memurun oğlu” dedi.



858 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası