• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇİVRİL’Lİ İKİ ADAY

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri için aday adaylığı süreci sona erdi ve milletvekili adayları belirlendi.




Ak Parti 4. Sıra Çivril’li
Geçtiğimiz seçimde aradığını bulamayan Ak Parti adayları revizyona uğratarak büyük değişikler yaptı. İlk sırada Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi yer alırken Ak Parti’nin ikinci sırasında Eski Bakan Selma Aliye Kavaf’ın Ablası Sema Ramazanoğlu yer aldı. Ramazanoğlu Kavaf’ın ablası olmasının yanı sıra Emine Erdoğan’a yakınlığıyla biliniyor. Üçüncü sırada ise Ak Parti Eski İl Başkanı Şahin Tin var. Dördüncü sırada daha önce üç defa aday adayı olmuş ama seçilememiş bir Çivril’li Cahit Özkan var. Özkan’ın bu seçimlerdeki performansı Ak Parti’nin milletvekili sayısı ile doğru orantılı olacağı kulislerde konuşuluyor.
CHP’de değişiklik yok
Cumhuriyet Halk Partisi ön seçimle gittği 7 Haziran 2015 seçimindeki mevcut listesinde değişiklik yapmadı. Bir numara Melike Basmacı, iki numara Kazım Arslan, üç numara Gülizar Biçer Karaca ve dört numara ise Adil Demir.
Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran seçimlerinde mevcut iki milletvekili sayısını üçe çıkararak bir atak başlattı. Bu seçim dördüncü milletvekilini nasıl çıkarırız diye düşünen Cumhuriyet Halk Partisi çalışmalarını bir ay öncesinden başladı.
Milliyetçi Hareket Partisinde herhangi bir değişiklik yok. Birinci sıra adayı Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan.
İzmir’de bir Çivril’li
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir’de hemşehrimiz Milli Eğitim Müfettişlerinden Öner Aslan’ın kızı Senem Kılınç’ı 1. Bölge ikinci sıra milletvekili adayı olarak gösterdi.



450 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası