• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CAHİT ÖZKAN MEMLEKETİNDEN BAŞLADI

26. dönem milletvekilliği seçimlerinde Denizli 4. Sıra adayı olan Cahit Özkan Çivril’de ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek seçim çalışmalarına başladı.



Kadın Kolları ve Gençlik kolları üyelerinin da hazır bulunduğu kahvaltıya belediye meclis üyeleri ile daha önce teşkilat yönetiminde görev almış isimlerde katıldı. Kahvaltı sonrasında teşkilat üyelerine hitaben kısa bir konuşma yapan Cahit Özkan 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan siyasi tablonun hiç kimse tarafından onaylanmadığını belirterek “7 Haziran seçimlerinden sonra yaşanan kaos hiçbir vatanseverin kabul edemeyeceği bir durumdur” dedi.
“1 KASIM, SADECE SİYASİ BİR SEÇİM DEĞİL”
Konuşmasında AK Parti’de 1 Kasım Seçimleri için yeni bir yol haritası belirlendiğini vurgulayan Özkan, “7 Haziran Seçim sonuçları ve koalisyon süreci parti içerisinde değerlendirilerek, yeni bir yol haritası hazırlandı. 1 Kasım, sadece siyasi bir seçim değil; ülkenin önünü açmak ve istikrarını sağlaması anlamında bir yol haritasıdır” dedi.
“SEÇİMDEN BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM”
Üç dönem vekil adayı olduğunu belirten Cahit Özkan “benim en büyük derdim memleketim, ülkem. Bugüne kadar değişik STK’larda görev aldım artık ülkem için daha büyük, daha ulvi görevlere talibim. Ak Parti olarak, bugüne kadar girdiğimiz her seçimden başarılı çıktık. Yeniden yapılacak seçimden de başarılı şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Ayrıca, 1 Kasım, ülkenin önünü açacak olmasından dolayı çok önemlidir. Seçimlerin geniş katılımlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
COĞRAFYANIN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’YE İHTİYACI VAR
Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafyada ve dünya dengeleri açısından önemli bir ülke olduğunun altını çizen Özkan “Türkiye bulunduğu konum ve taşıdığı misyon itibarı ile dünya dengeleri ve içinde bulunduğu coğrafyanın düzeni için büyük önem taşıyor. 1 Kasım seçimlerinden sonra tek başına iktidar olacak AK Parti ile güçlü bir Türkiye Türk İslam Dünyası’nın ve Avrupa’nın lideri olacaktır” dedi.



499 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası