• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

PARTİ OLARAK DEĞİL ÇİVRİL’Lİ OLARAK CAHİT ÖZKAN’A DESTEK VERMELİYİZ

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep 1 Kasım Genel Seçimlerinin ülkenin geleceği açısından çok büyük önem taşıdığının bilinci ile hazırlandıklarını belirterek “bu seçim büyük Türkiye’nin ayağa kalkma seçimidir. Teşkilat olarak var gücümüzle çalışacağız. Bu seçim ülkenin kaderini belirleyecek seçim. Bunun bilinci ile seçimlere Çanakkale Ruhu ile hazırlanıyoruz. Nasıl Çanakkale’den sonra yeni Türkiye var olduysa 1 Kasım’dan sonra yeni ve güçlü Türkiye olacak” dedi.
Ak Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan’ın verdiği kahvaltı sonrası basın mensupları ile bir araya gelen ve seçim gündemini değerlendiren Başkan Mehmet Celep “bu seçim çok önemli. Bunun farkındayız teşkilat olarak gecemizi gündüzümüze katarak her bir üyemiz ile seçime kadar çalışacağız. Amacımız Türkiye için, istikrar için, güçlü ve tek başına iktidar olmak” dedi.
ADNAN KESKİN’DEN SONRA CAHİT ÖZKAN
Çivril’in Denizli’nin en büyük ilçesi olmasına rağmen bu güne kadar siyasi arenada yeteri kadar temsil edilemediğinin altını çizen başkan Celep “daha önceki dönemlerde Çivrilli vekil olarak sadece Adnan Keskin vardı. Adnan Keskin’den sonra Çivrilli Cahit Özkan var, hem de iktidar partisinden. İnşallah Çivril el ele vererek meclise bir Çivrilli daha gönderecek. Bu seçimlerde parti olarak değil Çivrilli olarak Cahit Özkan’a destek vermeliyiz. Çivril bir bütün olarak vekilini seçmeli ve Ankara’ya göndermeli” dedi



645 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası