• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

VERDİĞİ SÖZÜ TUTMASI İÇİN 8 AY SÜRESİ VAR

Seçim çalışmaları kapsamında 118 dev proje ile dikkatleri üzerine çeken Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, göreve geldikten sonra ticaret borsasının yapımına kısa zamanda başlanacağını ve inşaatın iki yıl içinde biteceğini belirtmişti.
Gürcan Güven bu konuşmayı yapalı yaklaşık 16 ay oluyor. Konuşmasında belirttiği gibi Güven’in Ticaret Borsası’nı tamamlaması için 8 ay gibi bir süre kaldı. Gürcan Güven’in 2 yıl içinde tamamlanacağını söylediği Ticaret Borsası sahası şu an atıl durumda hala beklemekte.
Gündemi yakından takip eden ve Gürcan Güven’in projelerini, verdiği sözleri mercek altına alan vatandaşlar gazetemize gelerek, Gürcan Güven’in verdiği sözü tutması için geriye kalan sürenin 8 ay olduğunu hatırlattılar. İsimlerini açıklamak istemeyen vatandaşlar bizim amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Biz Gürcan Güven’in vaadlerinin takipçisi olacağız. Verdiği sözleri tutup, tutamayacağını takip ederek kamuoyunu bilgilendirmeye çalışacağız. Amacımız Gürcan Güven’i zor durumda bırakmak değil, ancak topluma maâl olmuş kişiler konuşmalarını dikkatli yapmalı ve verdiği sözleri muhakkak tutmalı. Tek derdimiz daha güzel bir Çivril” dediler.
Gürcan Güven’in 2014’ün Mayıs ayında çıkan haberinde Ticaret Borsası’nın 2 yıl içinde tamamlanacağı, 40 bin metrekare arazi üzerine yapılacağı, bir hizmet binası, yaklaşık bin metre kare alan üzerine planlanmış 38 depo, işyeri ve kuru bakliyat ve hububat ürünlerinin depolanabileceği 35 silo yapılacağı belirtilmişti.



972 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası