• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

ÇİVRİL ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA BİRLİĞİ FESH EDİLDİ

Çivril Çiftçi Malları Koruma Birliği Çivril Belediye Meclisinde yapılan oylama ile feshedildi.
Kurulduğu günden itibaren muhtarlar ve çiftçiler tarafından yoğun bir şekilde eleştirilen Çiftçi Malları Koruma Birliği Çivril Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısında yapılan oylama ile feshedildi. Çivril Ziraat odası yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı oylamada 25 üye birliğin feshedilmesi yönünde oy kullanırken üç üye birliğin devam etmesi yönünde oy kullandı.
Çivril Belediyesi Eylül Ayı Meclisi Dr. Gürcan Güven’in başkanlığında toplandı. Meclis salonunda gerçekleşen oturumda 17 madde görüşülürken Çivril Kaymakamlığı tarafından meclise gönderilen ÇMK Birliğinin feshedilmesi maddesi, üyelerin oy çokluğu ile kabul edildi.
Oylamadan önce Çivril Kaymakamlığından meclise gönderilen fesih gerekçesi ile ÇMK Birliği ile ilgili olarak muhtarlar ile vatandaşların verdiği şikâyet dilekçeleri meclis üyelerine okundu. 55 mahalle muhtarının kaymakamlığa şikâyet dilekçesi verdiği, dilekçelerde ÇMK Birliğinin bugüne kadar sadece kendilerinden para tahsil ettiğini ve koruma adına hiçbir hizmet vermediğini söyleyerek mahalle sınırları içinde korumadan faydalanmak istemediklerinin belirtilmesi üzerine meclis üyeleri birliğin feshedilmesine karar verdiler.



2811 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası