• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

Bir İstediniz, Üç Köprü Yapıyoruz

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, "yaptığımız işleri görmeyen meclis üyesi arkadaşlarım, artık provokatif siyasetten uzaklaşıp, halkı kandırmasınlar" dedi
DSİ tarafından Çivril’e yapılan Koçak Köprüsünü yerinde inceleyen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven köprünün yıkılan molozlarının temizlendiğini belirterek söz verdikleri köprünün yapımına başlandığını ifade etti. Güven “provokotif siyasetten uzaklaşmayan CHP’li meclis üyelerim maalesef önlerine çıkan her fırsatı aleyhimize kullanmaya çalışıyorlar, fakat sağ duyulu vatandaşlar bu çeşit kara propagandalara asla itibar etmeyeceklerdir diye ümit ediyorum” dedi.
Güven dahan önce Dönemin Milletvekili Nurcan Dalbudak tarafından sözü verilen Koçak Köprüsü’nün kısa bir zaman gecikmeye uğradığının altını çizerek, “evet 7 haziran seçim çalışmaları kapsamında dönemin milletvekillerinden Nurcan Dalbudak Hanım Koçak Mahallesinde yaptığı konuşmada yıkılan köprünün derhal yapılması için talimat vermiş ve kısa zamanda yapılacağını söylemişti. Seçimlerden sonra Nurcan Dalbudak Hanım’ın verdiği sözü Ak Parti iktidarının unutacağını ve sözümüzü tutmayacağımızı halka empoze etmeye çalışan CHP zihniyeti, şiddetli yağışlardan dolayı yapımı birazcık geciken Koçak Köprüsü’nü sanki hiç yapılmayacakmış gibi kamuoyunun önüne serip provokatif siyaset yapmışlardır.
İşte gün geldi ve Koçak Köprüsü’nün yapımına başlandı. Molozlar yerinden kaldırıldı. Allah’ın izni ve Kıymetli Bakanımız Nihat Zeybekçi, Milletvekillerimiz Mehmet Yüksel ile Bilal Uçar’ın gayretleri ile köprü inşaatı Eylül sonu Ekim Başı gibi Koçak Halkının hizmetine girecektir.
Bununla da yetinmeyen hükümetimiz, Koçak Köprüsü’nün yanı sıra ilçemize iki adet köprü daha kazandırıyor. Yine Küfi Çayı üzerine Emirhisar Mahallesi sınırına kadar iki adet köprünün inşaası başlamış olup, toplam üç adet köprünün Ekim başında halkın hizmetine sunulacaktır. Çivril bizden bir köprü istedi biz üç tane yapıyoruz, hayırlı uğurlu olur inşallah” dedi.



545 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası