• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

EVLENİP MUTLU OLMAK İSTİYORLAR

Çivril’de evlenmek isteyen Mehmet Demirtaş (22) ile Songül Kabak (22) düğün yapabilmek için yardım bekliyor.
Yaklaşık bir yıl önce tanışan ve üç ay önce de nişanlanan gençler, önlerinde hiçbir engel olmamasına rağmen yeterli parayı bulamadıkları için ev eşyası alamıyorlar.
Düğün yapabilmek için gece gündüz çalıştığını belirten Mehmet Demirtaş “ben inşaat ustasıyım. Para biriktirebilmek için gece gündüz çalışıyorum. Ama tek başıma çok zor oluyor” dedi.
“Bende gülmek, mutlu olmak istiyorum”
Evlenebilmek için üç aydır para biriktiren gençler küçük eşya dışında hiçbir eşyalarını alamadıklarını belirtirken gelin adayı Songül Kabak birkaç parça eşya ile mutlu olacaklarını ifade ederek “öyle çok fazla bir eşyaya gerek yok. Bir halı iki çekyat bir yatak yeter. Nişanlım inşaat işçisi gece gündüz çalışmasına rağmen tek başına bu kadar oluyor. Ben kalp hastasıyım. Geçen yıl kalp kapağımdan ameliyat oldum düzenli çalışıp nişanlıma destek olamıyorum. İkimizin ailesi de çiftçi. Ben sekiz kardeşin en küçüğüyüm, nişanlım da dört kardeşin en küçüğü. Ailemizin maddi durumu düğün için yetersiz. Düğün yapmak istiyoruz ama durumumuz yok onun için sadece eşyalarımızı tamamlayıp evlenmek istiyoruz” dedi.
Nişanlısı ile bir an önce evlenebilmek için gece gündüz çalıştığını ve para biriktirdiğini belirten Mehmet Demirtaş “gündüzleri inşaat işi yapıyorum. Gece de yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımın yanına giderek yevmiye usulü çalışıyorum. Birkaç parça eşya aldık ama daha çok eksiğimiz var. Biz de bir an önce evlenip yuva kurmak mutlu olmak istiyoruz” dedi.



441 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası