• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ÖZDEMİRCİ ve ÇEVRESİNE YAKLAŞIK 20 KM. ASFALT

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan geçtiğimiz Perşembe günü Çivril’i ziyaret etti. Ziyaretinde Özdemirci Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Osman Zolan ve ekibini Perşembe günü Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Kıralan Mahallesinde karşıladı. Burada hiç beklemeden Özdemirci Mahallesi’ne geçen iki başkan vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.
Özdemirci Mahallesi’nde bir kahvede konuşma yapan Zolan, verdikleri sözleri tuttuklarını ifade ederek Özdemirci ve Çivril’in daha güzel bir şehir olması için var güçleriyle çalıştıklarını ve söz verdikleri gibi Özdemirci - Daskırı - Evciler - Bozdağ yollarını asfalt kapladıklarını belirtti. Konuşmaların ardından asfalt çalışmalarını yerinde incelemek isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bir süre asfat makinalarını çalışırken seyretti.
Özdemirci - Daskırı - Evciler - Bozdağ yollarında toplam yaklaşık 20 Km. asflat çalışması yapılacağı ve bu çalışmanın maliyetinin de yaklaşık olarak 3 milyon liraya mâl olacağı bildirildi.



459 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası