• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ŞEHİR DIŞINA ÇIKACAKLAR

Şehir merkezinde inşaat malzemesi ve zirai gübre ile mutfak tüpü satan iş yerleri taşınacak.
Çivril Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısında ilçe merkezinde zirai gübre, inşaat malzemesi ve mutfak tüpü satışı yapan işyerlerinin şehir dışına çıkarılması görüşüldü.
Ağustos ayı meclis toplantısında gündeme gelen zirai gübre ve inşaat malzemeleri satıcılarının şehir merkezi dışına çıkarılması maddesi görüşülerek imar komisyonuna havale edildi. İlçe merkezinde bulunan 7 inşaat malzemesi satıcısı ile 14 zirai gübre satıcısının taşınması İmar Komisyonunda görüşüldükten sonra Ekim ayı meclis toplantısında karara bağlanması bekleniyor.
“TÜP SATICILARI DA TAŞINSIN”
Gübre satıcıları ile inşaat malzemeleri satıcılarının şehir dışına çıkartılması maddesi görüşülürken söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kale ilçe merkezindeki tüp satıcılarının da ilçe merkezi dışına çıkartılmaları gerektiğini söyleyerek tüp satıcılarının da taşınma kapsamına alınmasını istedi. Yapılan konuşmalardan sonra Çivril ilçe merkezinde zirai gübre, inşaat malzemesi ve mutfak tüpü satışı yapan işyerlerinin şehir dışına taşınmalarının İmar Komisyonun da görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.



546 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası