• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

Pazartesi günü muhabirimizi makamında ağırlayan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, gündeme dair sert açıklamalarda bulundu.
Çivril’e yapılan asfalt çalışmaları ve UEFA standartlarında kazandırılmış olan yeni futbol sahası için görüş almaya gittiğimiz Güven, aynı gün şehit düşen asker ve polislerimizin acısını paylaştığını ifade ederek, asfalt ve futbol sahası ile ilgili açıklama yaparak şehitleri gölgede bırakmak istemediğini, belediyenin çalışmalarının devam ettiğini ancak bugün bu açıklamaların yersiz olacağını ifade etti.
Başkan Güven, “geçtiğimiz günlerde şehrimize bir acı düştü. Evladımız Kağan Kandemir’i maalesef kaybettik. Ardı arkası kesilmeyen saldırılar sonucu bugün yine çok sayıda şehit verdik.
Atalarımızın kan dökerek kazandığı bu toprakların bir karışında bile gözü olanın gözünü oyarız, başını keseriz. Kimsenin gücü bizim topraklarımızı almaya yetmez. Biz her zaman demokrasiden yanayız. Kan dökülmemesi için, bu ülkede Türk, Kürt, Çerkez, Laz, Alevi, Sünni daha adını sayamayacağım bütün ırk ve dinlere mensup herkes kardeş kardeş yaşarız, yaşamak için demokrasiden yanayız.
Bu topraklarda gözü olanlar, birlik ve beraberliğimizi bölmeye çalışanlar her zaman ülkesini seven, ülkesi için canını feda etmek isteyen milyonlarla karşılaşacaklarını bilmelidirler. 2023 hedefimize yaklaştıkça bizi yolumuzdan alıkoymak için iç ve dış güçlerin çeşitli oyunları ile karşılaşacağımızın bilincindeyiz. Ancak biz her zaman olduğu gibi başımız dik, vijdanımız rahat çıktığımız yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Vatan bölünmez bir bütündür asla parçalanamaz”dedi.
Gürcan Güven bu açıklamalarının yanı sıra şehit düşen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet kederli aileleri ve yüce Türk Milletine başsağlığı diledi.



498 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası