• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI; RAMAZAN’I UNUTMADI !

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ; Çivril’in Kıralan Mahallesinde 6 yıl önce yetim kalan ve zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren “Gedik Ailesi”ne sahip çıktı.
Sünnet çağına gelen Ramazan Gedik’in maddi yetersizliklerden dolayı sünnet edilemediğini öğrenen Güven; “Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde evlatlarımıza ve vatandaşlarımıza yardım etmeye devam ediyoruz. Bugün Gedik ailesi ile birlikteyiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimi çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ses oluyoruz. Biz her zaman onların yanındayız. Bugün Ramazan için de bizim içinde özel bir gün! Bütün personelimiz ile Ramaza’nın yanındaydı. Çünkü biz büyük bir aileyiz.”dedi.
Doktoru ve sünnetlik kıyafetleri Çivril Belediyesi tarafından sağlanan sünnet töreni, Ramazan’a yardım etmek amacı ile belediyede yapıldı.
Sünnet törenine Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda personel katıldı. Belediye çalışanları Ramazan’a hediyelerini taktılar.
Başkan Güven Ramazan’a altın takarken, eşi Derya Güven bisiklet hediye etti.
Anne Hanım Gedik; “Allah Gürcan Başkanımızdan razı olsun. Çocuğumun sünnet zamanı gelmişti. Maddi imkansızlıklardan dolayı yaptıramıyorduk. 6 yıl önce eşimi kaybettim. Babasız evlat büyütmek çok zor. Çivril Belediyesi oğluma sahip çıktı. Başkanımız ne zaman bir derdimiz olsa yetişiyor. Bugün burada bulunan ve yardımcı olan herkesten Allah razı olsun” dedi.
Kendisine gösterilen yoğun ilgiden memnun olan Ramazan Gedik’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.



450 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası