• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde, askeri helikoptere PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silah ve roketatarlarla yapılan saldırıda Denizlili er Doğan ACAR şehit oldu, 7 askerimiz yaralandı. Şırnak'ın Silopi İlçesi'ndeki zırhlı polis aracının geçişi sırasında teröristlerin yola tuzakladığı mayın patladı, patlamada araçta bulunan 4 polisimiz şehit oldu, 1 polisimiz yaralandı.
Terhis olan ancak memleketi Denizli’ye cansız bedeni ulaşan evladımız Doğan ACAR, ne ilk ne de son şehidimiz… Hükümetin yanlış politikaları, süreci yönetememesi, gelinen noktada Türkiye’nin istikrarsızlık ve kaos ortamına sürüklenmek istendiği apaçık ortadadır. Anaların feryadı, milletimizin “yeter” çığlıkları, görmezden gelinemez. Kan, savaş ve gözyaşı üzerinden siyaset yapılamaz.
Terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu, terörün insanlık suçu olduğunu, gencecik evlatlarımızı ard arda şehit vermekten duyduğumuz acı ve üzüntüyü bir kez daha haykırmak istiyorum. PKK terör örgütünü lanetliyorum.
Terhis olduğu gün şehit düşen Denizlili er Doğan ACAR’a ve polislerimize Allah’tan rahmet, acılı aileleri ve yakınlarına başsağlığı, yaralı polis ve askerlerimize acil şifalar diliyorum.
Denizlimizin ve tüm milletimizin başı sağ olsun.



576 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası