• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

İSMİDE ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Şehidin ismi Spor tesislerine verildi
Şırnak’ta teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit olan Kağan Kandemir’in ismi yeni yapılacak spor tesislerine verilecek.
Çivril Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Ahmetçik mesireliğine yeni yapılacak spor tesislerine şehit er Kağan Kandemir’in adını verme kararı aldı. Ağustos ayı meclis toplantısında özel gündem olarak görüşülen maddeye tüm meclis üyeleri evet oyu verdi. Spor tesislerine Kağan Kandemir’in ismini verilmesi maddesi görüşülmeden önce meclise hitaben bir konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “Kağan Kardeşimiz için ne yapsak az. Çivril Belediyesi olarak şehidimizin ismini ölümsüzleştirmek için Ahmetçik Mesireliğine yeni yapılacak spor tesisi ve atletizm sahasına Kağan Kandemir ismini vermek istiyoruz. Bu konuda tüm arkadaşlarımızın destek olacağı inancındayım dedi.
CHP grubu adına söz alan Türkan Keyik’te CHP olarak Kağan Kandemir’in isminin bir sokak, cadde ya da parka verilmesini teklif etmeyi düşündüklerini ancak yeni yapılacak bir tesise Kağan isminin verilmesinden dolayı çok sevindiklerini belirtti.
Konuşmaların ardından yapılan oylama ile Ahmetçik Mesireliğine yeni yapılacak spor tesislerine Şehit Er Kağan Kandemir isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.



467 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası