• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Çivril Belediyesi geleneksel bayramlaşma töreni belediye hizmet binasında bayramın birinci günü yapıldı.



Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, başkan yardımcıları ve belediye daire amirleri Çivrillilerle bayramlaştı. Başkan Güven, belediye çalışanlarına Çivril’e sağladıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve bayramlarını kutladı.
Bayramlaşma törenine Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak Parti’li ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, belediye personeli, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşmanın ardından konuşan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Ramazan Ayında manevi atmosferi doya doya yaşadıklarını belirterek “bayrama ulaştık. Allah nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin. Nice bayramlara sizlerle birlikte birlik ve beraberlik içinde buluşmayı diliyorum” dedi.
Başkan Güven konuşmasında bayramın buluşma olduğunu belirterek “bayramlar buluşma zamanlarıdır, bu nedenle eş, dost, akraba ve komşularımıza girip bayramlaşalım. Teknolojinin ulaştığı nokta nedeniyle gelenek ve göreneklerimizi, dinimizin bize emrettiklerini unutuyoruz. Bol bol ziyaretler yapalım karşılıksız hediyeleşelim. Birlik ve beraberlik ortamımız için bayramların önemi var” diye konuştu.
Çivril’e verdiğiniz hizmetler için teşekkür ederim
Başkan Gürcan Güven canla başla çalışan belediye çalışanlarına teşekkür ederek “biz büyük bir aileyiz. Çivril’in birçok yükünü bizler kaldırıyoruz. İnsanlar uyurken sizler bu şehir için çalışıyorsunuz. Bu şehrin canlılığına canlılık katıyorsunuz. Bu anlamda kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz insanlara hizmet ediyorsunuz. Çivril’e yapmış olduğunuz hizmetler için sağ olun var olun. Tüm belediye çalışanlarının bayramını kutluyorum aileleri ile birlikte nice bayramlar geçirmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Gürcan Güven çocukları sevindirdi
Belediye binasına gelen çok sayıda çocukta Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ile bayramlaştı. Çocukların bu ilgisini karşılıksız bırakmayan Belediye Başkanı Gürcan Güven, çocuklara zarf içerisinde bayram harçlığı verirken çocuklar sevinçlerini başkana sarılarak gösterdi.



418 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası