• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

TUNAY YAZICI “OY İÇİN VERİLEN VAADLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı seçim öncesi Ak Partili Milletvekili Nurcan Dalbudak’ın Koçaklılara vaad ettiği köprüyü sordu.
Son genel seçimler öncesi seçim çalışmaları kapsamında Koçak Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak Koçaklılara Koçak Köprüsü yapımının bir aya kadar başlayacağını söylemişti. İşte Nurcan Dalbudak’ın sözlerinin o günkü haber metni;



...“Gürcan Güven daha sonra Koçak Mahallesinde de seçmenlerle buluştu. Güven burada yaptığı konuşmada da geçtiğimiz günlerde yıkılan Koçak Köprüsü’nün yerine en kısa zamanda yenisinin yapılacağının altını çizerek, bu köprü yıkılalı henüz çok zaman geçmedi. Uzun yıllar dayanacak kaliteli sağlam bir köprü yapılması için çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi. Tam bu esnada ilgili bakanlıkla görüşen Milletvekili Nurcan Dalbudak telefondan aldığı müjdeyi Koçaklılara söyledi. Dalbudak “1 ay sonra Koçak Köprüsü yapımı başlayacak. 9 metre yüksekliğinde, 5 metre genişliğinde yapılacak olan köprünün yapımına önümüzdeki ay başlanacak, hayırlı uğurlu olsun” dedi.”



Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı Ak Parti’nin seçim öncesi verdiği sözü tutmadığının altını çizerek vatandaşları kandırmaya yönelik politikalarla oy toplamaya çalıştıklarını ifade etti. Yazıcı “seçim öncesi vatandaşlarımıza bazı sözler verildi. Bu sözler neden tutulmuyor? Koçak Köprüsü yapılmadı, yapılmıyor. 250 TL. taksitle yapılacak olan evler ne durumda. Bu vaadler seçim yatırımı mı?. Geçtiğimiz Nisan ve Mayıs Ayında yağan yoğun yağışlar ve don nedeni ile çiftçilerimiz zaten zor duruma düştü. Bunun üzerine yapılmayan Koçak köprüsü nedeni ile çiftçi kardeşlerimiz tarlalarına gidip gelmek için ekstradan 20 km fazla mesafe kat etmek durumunda oluyorlar. Bu çiftçilerimize yapılan zulümdür. Bunun yanı sıra Koçaklı Hemşehrilerimize seçim öncesi 1 aya kadar köprü yapılacağı dönemin milletvekili Nurcan Dalbudak tarafından müjdeleniyor. Seçim biteli ne kadar zaman geçti hala köprü yapılmadı. Mağdur olan çiftçilerimizin mağduruyeti en kısa zamanda giderilmeli, vatandaşlarımızı kandırmaya yönelik politikalarla oy toplamak insafsızca ve vijdana aykırıdır” dedi.
Tunay Yazıcı yıkılan Koçak Köprüsü’nde yaptığı incelemelerden sonra köy kahvesinde köylülerle bir araya geldi. Koçak Köprüsü’nün yapılmayışından doğan sorunları anlatan köylüler Yazıcı’ya şikayetlerini bildirdi. Yazıcı köylülere AKP’nin seçim öncesi oy toplamak için verdiği vaadlerin takipçisi olacaklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri olarak oy için verilen vaadlerin, köylüye verilen sözlerin takipçisi olacağız. Köylülerin haklarını sonuna kadar savunacağız” şeklinde düşüncelerini ifade etti.



1313 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası