• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

2 GÜNDE 28 BİN TL. CEZA

Son günlerde yüksek ses çıkaran, hız yaparak trafiği tehlikeye düşüren motosiklet ve otomobil sürücüleri ile ilgili artan ihbarlar üzerine Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü denetimlerini yoğunlaştırdı.
Havaların ısınması ile birlikte Çivril’in vazgeçilmez ulaşım aracı olan motosikletlerin piyasaya çıkması ile olası kazaların önüne geçebilmek, can ve mal kayıplarını önlemek için alarma geçen emniyet ekipleri, sürücülere yönelik kapsamlı uygulamalar yapıyor.
Gün içerisinde ve iftardan sonra özellikle şehir merkezinde uygulamalar yapan Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor. Ehliyetten, sürücünün kaskına kadar kontrol eden trafik ekipleri, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan motosikletleri trafikten men ediyor. Ekipler, özellikle meydana gelebilecek kazalara yönelik motosikletler üzerinde titizlikle çalışıyor. Son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefleyen ekipler evrakları eksik olan motosikletleri trafikten men ederken, ehliyetsiz sürücüler hakkında da gerekli cezai işlem uygulanıyor.
Alınan bilgiye göre, 2 gün içerisinde yaklaşık 100 motosiklet denetlenirken, 22 sürücüye sürücü belgesi olmaması, 8 kişiye kask kullanmadığından cezai işlem uygulandığı, 15 motosikletin trafikten men edildiği bildirdi. Uygulama ve denetlemelere ek olarak halkın yoğun ihbar ve şikâyetleri doğrultusunda, çevreyi rahatsız eden, tehlikeli araç kullanarak trafik güvenliğini tehlikeye düşüren ve drift yapan araç sürücülerine de cezai işlem uygulandı. Denetimlerin yoğun olarak yapıldığı iki gün içinde toplam 28 bin 225 TL. ceza kesildiği belirtildi.



528 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası