• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

SEVGİ ELİ 750 AİLEYE ERZAK PAKETİ DAĞITTI

Çivril Belediyesi Ramazan Ayında dar gelirli 750 aileye erzak paketi dağıttı.
Ramazan ayı nedeniyle bayram öncesi kuru bakliyat, kahvaltılık, makarna, yağ, şeker ve un gibi temel gıda ürünlerinin bulunduğu erzak paketi Sevgi Eli ve belediye ekiplerince ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edildi.
Sosyal Belediyecilik anlayışı ile ihtiyacı olan her vatandaşın yanında olacaklarını dile getiren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven “ erzak paketlerinde 4 kişilik bir ailenin bir ay boyunca ihtiyaçlarını giderebileceği temel besin maddeleri yer alıyor. Belediyemiz bünyesinde bu ve benzeri sosyal yardım faaliyetlerini yürütecek Sevgi Eli birimini kurduk. Bu birimimiz köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerimizi de kapsayacak şekilde güncellenmiş haliyle dar gelirli ailelerimizi belirleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaştı. ”dedi. Paketlerin hazırlanması ve dağıtılmasında büyük gayret gösteren Sevgi Eli Sorumlusu Gonca Dikeç’te “Sevgi Eli olarak ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketi dağıtmaktayız. Gönüllülerimiz ile birlikte ihtiyaç sahibi aileleri bulmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Amacımız gerçekten ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak. Şu ana kadar yaklaşık 750 tane erzak paketi dağıttık” dedi.
EL BİRLİĞİ İLE
Sevgi Eli Sorumlusu Gonca Dikeç, yürüttükleri sosyal sorumluluk projesine Çivril’de yaşayan iş adamlarının da katkı sunduğunu ifade ederek, “Bu sadece derneğimizin yaptığı bir şey değil. İş adamlarımız ve hemşerilerimizin desteği ile hareket ediyoruz. Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Hep birlikte el birliği ile bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Daha sonrada yardım etmek isteyenler derneğimize başvurabilirler. Asıl amacımız ihtiyaç sahibi insanlara en iyi ve en sağlıklı şekilde ulaşmaktır” diye konuştu.



637 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası