• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI SEVGİ ELİNDEN

Bayram öncesinde çocukların bayramlıkları belediyeden. Hayata geçirdiği projeler ve sunduğu hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara imza atan Çivril Belediyesi, sosyal belediyeciliğe de önem veriyor.
Sevgi Eli aracılığıyla ilçe sakinlerine giyim, gıda ve eşya yardımı yapan Çivril Belediyesi bayram öncesinde bu kez çocukları sevindirdi. Çivril Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ve Sevgi Eli ilçe genelinde ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye etti.
Çocukların bayrama daha mutlu girmesi için çalışmalarına hız veren Çivril Belediyesi Sevgi Eli, mahallelerde yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan çocukların bayramlık ihtiyaçlarını karşıladı. Ramazan ayı boyunca gıda ve erzak yardımı yapan Sevgi Eli, Ramazan Bayramı öncesi 100 çocuğu giydirdi. Makam odasında çocuklara alınan kıyafetleri teslim eden Başkan Gürcan Güven ve Sevgi Eli Sorumlusu Gonca Dikeç çocukları elleriyle giydirdi.
İnsan merkezli görev yaptıklarını ifade eden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, "Çivril’de yaşayan herkesle birlikte biz büyük bir aileyiz. Bazı kardeşlerimiz ihtiyaç sahibi olabilir. Biz onların elinden tutacağız. Hayırsever insanlar tutacak. Engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza hizmet beni daha çok mutlu ediyor. Onların sorunlarını çözmek en başlıca görevimiz" diye konuştu.
Bayram öncesi tespit ettikleri çocukları ve aileleri evlerinde ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Güven, "Bu bayram öncesi çocuklarımızı sevindirmek istedik ve onları A'dan Z'ye giydirdik. Bugün buraya gelen çocuklarımızla birlikte bayram alışverişi yaptık. Çocuklarımız tişörtten ayakkabıya kadar diledikleri kıyafetleri seçtiler. Onları giydirdik. Kıyafetlerini giyince yüzlerinde beliren o tebessüm bizi de çok mutlu ediyor" dedi.



507 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası