• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

BELEDİYEDEN MEMURA BAYRAM MÜJDESİ

Çivril Belediyesi, Bem -Bir-Sen ile memur olarak çalışan personelin, sosyal denge tazminatı sözleşmesini imzaladı.
Sözleşmeyi Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven ve Bem-Bir-Sen Başkanı Remzi Ceylan imzaladı. İmzadan sonra bir açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, belediyede çalışan memurlar ve sözleşmeliler için sosyal denge tazminatı sözleşmelerini imzalayarak, personel için imkanlar dahilinde en iyi ücreti vermeye çalıştıklarını söyledi.
Sözleşmenin imzalanmasından sonra bir açıklama yapan Başkan Güven, sözleşmenin belediyede çalışan memurlara hayırlı olmasını söyleyerek, “Belediye olarak arkadaşlarımız çok yoğun bir şekilde çalışıp kamu hizmeti veriyorlar. Ben bu gayretlerinden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu sözleşme ile memurlarımıza katkıda bulunmak bizim için sevindirici. Belediyemizin imkanları dâhilinde en iyi ücreti vermeye çalıştık” dedi.
İŞÇİ İLE MEMUR ARASINDAKİ MAAŞ FARKINI AZALTTIK
Açıklamasında önceki dönemde belediye bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarından yapılan maaş kesintilerini iade ettiklerinin altını çizen başkan Güven “göreve geldikten sonra öncelikli olarak işçilerimizin maaşlarından zorla kesilen ücretleri iade ettik. Kesintileri toplu olarak hesaplarına yatırdık. Daha sonrada memurlarımızın aldığı maaşlarda iyileştirme yaptık. Memurlarımız aldıkları yasal maaşlarının yanında artık her ayda belediyeden 500 TL alacaklar. Böylece belediye de çalışan bir memurun en düşük maaşı yaklaşık 2.500 lira olmuş olacak ve işçi ile memur arasındaki maaş farkı da minimuma inecek” dedi.
SOSYAL BELEDİYECİLİK KESEREK DEĞİL VEREREK OLUR
Sosyal belediyeciliğin maaş iyileştirmesi yapma adına işçi maaşlarını kesmek olmadığını belirten Gürcan Güven “önceki dönemde işçi ve memur maaşları arasındaki fark işçilerin maaşlarından zorla kesinti yapılarak kapatılmaya çalışılmış. Ama Sosyal adalet maaş keserek değil maaşlara zam vererek sağlanır” dedi.
Bem-Bir-Sen Başkanı Remzi Ceylan ise, “Bu sosyal denge tazminatı sözleşmesiyle memur ve sözleşmeli arkadaşlarımız için en iyi sonucu aldık. Hepsine hayırlı olsun. Belediye Başkanımız ellerindeki imkanlarla en iyi ücreti verdi. Kendilerine bize karşı gösterdiği nezaket ve bu sözleşme için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. İmzalanan sözleşme ile Çivril Belediyesinde görev yapan memurun en düşük maaşı 2.500 lira olurken Çivril Belediyesi her ay bütçesinden 32.500 TL maaş ödeyecek.



490 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası