• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

BELEDİYECİLİK EKİP İŞİDİR

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Bem Bir Sen ile imzalanan Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi sonrasında basın mensupları ile yaptığı değerlendirme toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Başkan Güven son zamanlarda başkan yardımcılığı kadrolarına yönelik yapılan eleştirilerin ucuz siyaset olduğunu belirterek “Belediyecilik ekip işidir. Belediyecilikte kaliteli hizmet vermenin en büyük adımı ekip çalışmasıdır” dedi.
BİZ TEK ADAMLIK YÖNTEMİYLE DEĞİL EKİPLE HİZMET EDECEĞİZ
Haziran ayı içinde yapılan başkan yardımcılığı kadroları ile ilgili olarak yapılan eleştiriler hakkında konuşan başkan Gürcan Güven “Çivril Belediyesi olarak 3 başkan yardımcılığı kadromuz vardı. 30 Marttan sonra yeni bir yapılanma sürecine girdik. Bir yıllık zaman zarfında Hasan Yazıcı ile başarlı bir teşkilat şeması oluşturduk. Bundan sonrada inşallah yeni arkadaşlarla planladığımız işleri yapma yolunda önemli adımlar atacağız” dedi. Başkan yardımcılığı görevinin sorumluluk isteyen onurlu bir görev olduğunu belirten Başkan Güven “başkan yardımcılığı onurlu ve büyük sorumluluğu olan bir görevdir. Biz bu yola çıkarken birileri mevki makam sahibi olsun diye çıkmadık, amacımız Çivril’e en hızlı, en kaliteli ve sürekli hizmeti vermek. Tek adamlık yönetimine alışmış insanların bunu anlamasını beklemiyoruz. Çivril artık 60 bin nüfuslu 76 mahalleli bir şehir. Daha önce 10 belediye başkanının yönettiği Çivril’e biz 3 başkan yardımcısı arkadaşımla hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.
MAKAM SEVENLER MAKAMLARI KONUŞUR
Belediyeciliğin hizmetkârlık olduğunu ifade eden başkan Gürcan Güven “Ak Parti belediyeciliği hizmet odaklı belediyeciliktir. Bizim anlayışımızda hizmet etmek vardır. O yüzden biz başkan olduk, yardımcı olduk, müdür olduk diye düşünmeyiz. Bizde tek makam vardır hizmetkârlık. O yüzden bizim konuştuğumuz tek konu iş ve hizmettir. Makam, mevki statü bekleyenler bunları konuşur, derdi hizmet olanlar işi, hizmeti, hizmetkârlığı konuşur” dedi.
MAKAM ODALARININ MALİYETİNİ KONUŞANLAR İŞÇİ VE MEMURA VERİLEN ZAMLARI DA KONUŞSUN
Makam odalarına gereksiz harcama yapıldı diyerek kamuoyunu yanıltmanın basit siyaset olduğunu belirten başkan Gürcan Güven “nedense bir gruba bağlı meclis üyesi arkadaşlar sürekli olarak gereksiz harcama var diyerek kamuoyunu yanıltıyor.
Ben bu arkadaşların işçiden kesilen paraların nasıl geri ödendiğini, memura verilen aylık 500 liralık zammı konuşmasını tartışmasını isterdim” şeklinde düşüncelerini ifade etti.



411 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası