• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ





Kongre takviminin açıklanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı için daha önce de ismi duyulan Ömer Köseoğlu, gazetemize yaptığı ziyaretle adaylığını resmen ilan etti.
Köseoğlu birleştirici ve bütünleştirici bir yönetim ile görev başına geçmek istediklerini belirterek, “göreve geldiğimiz taktirde öncelikli amacımız üyeler arası dayanışmayı sağlamak olacak. Böylelikle parti gücüne güç katacak. Parti içi demokrasi kesinlikle olmazsa olmazlarımızdandır. Partimizdeki tüm görevler üyelerin oyları ile dağıtılacak. Dinamizm için gençlerimizin enerjisinden azami derecede faydalanacağız. Atatürk’ün ilkelerinden taviz vermeden sosyal demoktarik düşünceyi yaşatacağız” dedi.
Köseoğlu yaptığı açıklamada Türkiye’de çok fazla genç nüfus olduğunu, bu oranın CHP’ye yansımasının yeterli olmadığının altını çizerek, “gençlerin ülke yönetimine talip olması gerekir ancak görüyoruz ki, gençler siyasetten uzak duruyorlar. Biz gençlerin daha fazla söz sahibi olması için çalışmalarımızı şimdiden başlattık. Gençlerimizin ülke yönetimine, il ve ilçe yönetimlerine katılmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Ekip çalışmasının çok önemli bir eylem olduğunu, başarı için ekip çalışmasının şart olduğunu vurgulayan Ömer Köseoğlu sözlerine şöyle devam etti; “eskiden dünyada tek adamlık dönemi vardı. Önemli buluşlar, icatlar kişiler tarafından bulunuyordu. Fakat bu dönemler artık sona erdi. Bilim, teknoloj, ekip çalışması ile günden güne ilerledi ve ilerlemeye devam ediyor. Ekip çalışması çağdaş ve başarılı bir çalışmadır. Biz göreve gelirsek yapacağımız ekip çalışmaları ile başarılı işlere imza atacağız. Ekip çalışması başarının olmazsa olmazlarındandır.”



505 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası