• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ÜÇ YENİ DOKTOR GÖREVE BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı tarafından Çivril Devlet Hastanesi’ne Kadın Hastalıkları, Dahiliye ve Göz Hastalıkları alanlarına 3 yeni hekim ataması yapıldı.
Çivril Devlet Hastanesi’nde 3 yeni uzmanlık kadrosunun ataması yapıldı. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Personel Dairesi Başkanlığı tarafından mayıs ayında yapılan atamalarla birlikte Çivril Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları, Dâhiliye ve Göz Hastalıkları uzmanlarının ataması yapılarak, Haziran ayı itibariyle görevlerine başladı. Hekim kadrolarının atamasının yapılmasıyla birlikte 1 Haziran itibariyle göreve başlayan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Damla Aydın günlük ortalama 70 hastaya bakarken, 11 Haziran’dan itibaren hasta bakmaya başlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Melek Çiçek 65, 15 Haziran’da göreve başlayan Dâhiliye Uzmanı Dr. Melek Özdemir de günlük ortalama 60 hastanın kabulüne başladı.
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Denizli’nin en büyük ilçesine Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamaların Çivril halkı açısından memnun edici olduğunu ayrıca Çivril’in Uşak ve Afyon’un bazı ilçelerine olan yakınlığından dolayı bu ilçelerde yaşayan vatandaşlara da hizmet verdiğini söyledi. Öztürk, “ Çivril Devlet Hastanesi ilçede bulunan 61 bin nüfusla birlikte çevre ilçelere yakınlığı nedeniyle Uşak iline bağlı Karahallı ve Sivaslı, Afyon’a bağlı Sandıklı ve Dinar gibi ilçe ve köylerle birlikte yaklaşık 90 bin kişiye hizmet vermektedir. Çivril Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi, Radyoloji, Kardiyoloji, KBB, Çocuk Hastalıkları, Üroloji, Göğüs Hastalıkları ve Nöroloji alanlarında uzman hekimlerimiz görev yapmaktadır. Bu uzman hekim kadrolarımıza son yapılan atamalarla birlikte Dâhiliye, Göz ve Kadın Hastalıkları alanında 3 yeni hekim arkadaşımız da katılmıştır. Yapılan son atamalarla birlikte ilçedeki hastalar Denizli’ye veya başka illere gitmeden ilçe hastanemizde tedavilerini olabilecek” dedi.



1638 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası