• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

KAYMAKAMDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Salim Altuntaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Geçen hafta göreve başlayan Başkan Yardımcısı Salim Altuntaşoğlu’nu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen Kaymakam Orhan Burhan “göreviniz hayırlı olsun Allah hayırlı hizmetler nasip etsin” dedi.
Salim Altuntaşoğlu’nun belediye başkanlığı deneyimi ile Çivril Belediyesi’nin çalışmalarına olumlu katkılar sağlayacağına inandığını belirten Kaymakam Orhan Burhan “Salim Bey 10 yıllık belediye başkanlığı tecrübesini Çivril Belediyesinin çalışmalarında en verimli şekilde kullanacağına inancımız tam. İnşallah Salim Bey başkan yardımcılığı görevinde başkanımız Gürcan Güven’in en büyük destekçisi ve yardımcısı olacaktır” dedi.
Kaymakam Orhan Burhan’ın bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Salim Altuntaşoğlu “bana layık görülen bu görevi en iyi şekilde yapacağım. Uzun yılların vermiş olduğu belediyecilik tecrübesi ile Çivril’e en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağım. Allah utandırmasın” dedi.



618 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası