• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

RAMAZAN AYININ İKİNCİ YARISINDA ŞENLİKLER BAŞLAYACAK MI?

Pazartesi günü Emirhisar Mahallesi sakinleri ile iftar yemeğinde buluşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, gazetemize yaptığı açıklamada Ramazan Ayında sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının her zamankinden daha fazla olduğunun altını çizerek, “Ramazan Ayı boyunca her iki günde bir mahallede Çivril Belediyesi olarak vatandaşlarımıza iftar yemeği vermeyi hedefliyoruz. Böyelikle hem hemşehrilerimizle iftar yapmanın sevincini yaşıyor, hem de yoğunluktan dolayı bir araya gelemediğimiz, dertlerini dinleyemediğimiz hemşehrilerimizin dertlerini dinleme, elimizden gelirse derman olma şansına erişiyoruz” dedi.
Güven göreve geldikleri ilk yıl Ramazan Ayı’nda “Ramazan Şenlikleri” yapıldğını bu şenliklerin bazı vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini, bazı vatandaşlar tarafından da, olumsuz tepkiler aldığını vurgulayarak, “sosyal belediyecilik anlayışı ile yapığımız işlerin halkın her kesmine hitap etmesi açısından tüm vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz. Geçen sene yaptığımız şenlikler bazı vatandaşlar tarafından olumsuz tepkiler aldı, hatta bazı kişiler de acımasızca eleştirdi. Bu sene bu şenlikleri şimdilik yapmama kararı aldık. Vatandaşlarımız geçen seneki Ramazan Ayı ile bu seneki Ramazan Ayı’nı kıyaslasınlar diye. İlk 15 gün boyunca vatandaşlarımızdan gelen talebe göre Ramazan Ayı’nın ikinci yarısında şenlikleri yeniden yapma ihtimali üzerinde duruyoruz.
Sosyal belediyecilik anlamında elimizden gelen her şeyi halkımıza sorarak yapmaya gayret gösteriyoruz. Ancak bazı vatandaşlar sadece bize muhalefet etmek adına yersiz eleştirilerde bulunacaktırlar. Bu eleştiriler bizim halka hizmet etme aşkımızı asla kıramaz. Gelen talepler doğrultusunda, çoğunluğun sesine kulak vererek, Çivril için en iyiyi, en doğruyu Allah’ın izniyle yapacağız. Her zaman söylediğim gibi, bizi yersiz eleştirenler, önce bizim kadar demokrat olsunlar” dedi.



436 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası