• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

BELEDİYEDE NÖBET DEĞİŞİMİ

Çivril Belediyesinde üç başkan yardımcısı göreve başladı.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri ile yaptığı toplantıdan sonra belediye başkan yardımcılığı görevlerine atama yaptı.
Yapılan son atamaların ardından 30 Mart seçimlerinden sonra belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten Hasan Yazıcı’nın görev süresi sona ererken Salim Altuntaşoğlu ve Gürol Mutlu belediye meclis üyelerinin oyları ile bir yıllığına belediye başkan yardımcılığına atandı. Teknik işlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevine ise daha önce Denizli Bayındırlık Müdürlüğünde görev yapan Alper Bağçeli getirildi.
Görev değişiklikleri ile ilgili olarak bilgi veren Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven yapılan atamaların olağan süreç olduğunu belirterek “30 Mart yerel seçimlerinden sonra Çivril Belediyesinde üç başkan yardımcılığı kadrosu açıldı. Büyükşehir yasası ile yeni bir yapılanma içine girdiğimiz geçen yıl başkan yardımcılığı görevine meclis üyelerimizin seçimi ile Hasan Yazıcı’yı getirdik. Bu görevlendirme bir yıl içindi. Bir yıllık süre içinde Hasan Yazıcı Başkanımla gerekli düzenleme ve planlamayı yaptık. Bugünden itibaren oluşturulan yönetim şemasına göre başkan yardımcılığı görevlerine meclis üyelerimizin tercihleri ile Salim Altuntaşoğlu ve Gürol Mutlu seçildiler. İmar ve Fen İşlerinden sorumlu Teknik Başkan yardımcılığı görevine de Bayındırlık Müdürlüğünde görev yapan Alper Bağçeli Bey’i atadık. Yeni başkan yardımcıları görevlerine başladılar” dedi. Yeni yapılan atamalar ile belediyenin hizmet kalitesinin artacağını belirten Başkan Güven “yeni görev dağılımları ile üç başkan yardımcımızın görev ve sorumluluk alanları belirlendi. Başkan yardımcılarımızın atanması ile hizmetlerimiz daha kontrollü ve hızlı olacak” dedi.
Yapılan başkan yardımcılığı atamalarının planlanan bir süreç olduğunun altını çizen Başkan Gürcan Güven “bizim 30 Marttan sonra üç başkan yardımcılığı kadromuz vardı. Ama biz önce yönetim şemasını oluşturmak istedik. Bir yıl boyunca oluşturulan yeni birimlerin eleman kadrolarını tamamladık. Meclis üyelerimiz ile geçen yıl yaptığımız toplantıda Hasan Yazıcı bu göreve seçilmişti. Bir yıl boyunca bana büyük destek verdi. Kendisine çok müteşekkirim. Belediyemizin yönetim şemasının şekillenmesinde büyük emekleri var” dedi.



497 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası