• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

MÜJDEYİ ÜNİVERSİTENİN KAPANIŞINDA VERDİ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu’nun kapanış töreninde gençlik kültür merkezinin müjdesini verdi.
Çivril Şevkiye Özel Anadolu Öğretmen Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen okulun kapanış törenine Çivril Belediye Başkanı, Okul Müdürü, PAÜ Rektör Yardımcısı, öğretim elemanları öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.
İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından protokol üyeleri konuşmalarını yaptı.
Başkan Güven yaptığı konuşmada öğrencilik yıllarının çok güzel yıllar olduğunu, her zaman öğrenci iken mezun olmak için can atıldığını, fakat mezun olduktan sonraki dönmlerde de okul yıllarının özlendiğinin altını çizerek öğrencileri tebrik etti. Konuşmasına Çivril’e yapılacak hizmetlerin en kısa zamanda yapılması için çalıştıklarını belirterek devam eden Güven “her ne kadar siz mezun olan arkadaşlarımız göremese de 2015 yılı sonunda üniversitemizin yanına gençlik kültür merkezi yapılacak. Bu merkez kapalı spor salonundan, yüzme havuzuna kadar, konferans salonundan sinemasına kadar bir çok çeşitli eğlence ve kültür faaliyetinin yapılabileceği bir kompleks halinde inşa edilecek. Umarım Çivril’e hayırlı olur” dedi.
Daha sonra branşlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilerin kendi hazırladıkları mini konserden sonra 10 dan geriye sayan öğrenciler keplerini fırlatarak mezun olmanın sevincini doyasıya yaşadılar.



918 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası