• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

SUNDURLU İLKOKULUNDAN BAŞKAN GÜVEN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çivril’in Sundurlu Mahallesi İlkokulu öğrencileri geçtiğimiz günlerde muhteşem bir projeyle adını Egede ses getiren ,”Okul Yolunda da Öğreniyorlar” sloganıyla ilkokullar arasında duyurmayı başarmıştı.
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Sundurlu İlkokulu tarafından gerçekleştirilen projede öğrencilerin günde en az 4 defa geçmek zorunda oldukları sokağın, derslerde öğrenilen konuların görselleri ,bilgi notları ve yer yer küçük imgeler ile donatılan sokağın “Bilgi Sokağı”haline dönüştüğü proje, herkese katkı sağladı ve mutlu etti.
Öğrencilerin eğlenerek öğrendiği ve görsel malzemelerin imgeleştirilerek didaktik hale getirildiği proje Türkiye de ilk olma yönünde sınırlarını zorladı.
700 mt lik okul yolunun eğlenceli bilim merkezi havasına bürünmesi mahalle halkınında dikkatini çekmiş ve velilerde memnun olduklarını dile getirmişlerdi.
“Okul Yolu Bilgi Sokağı” projesi ile çocuklar öğrenimlerini dönem sonuna kadar devam ettirirken projeye destek veren Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Gü-ven’e öğrencilerden anlamlı ziyaret başkana duygu dolu anlar yaşattı.
Eğitim-öğretimin istikbalimizdeki önemini vurgulayan Güven “-Minik öğrencilerin ziyareti beni çok mutlu etti. Her zaman yanlarındayım. Bana getirdikleri bu güzel çiçeğe gerek yoktu. Onlar zaten kendisi çiçek. İlçe milli eğitim ve öğretmenlerimiz ile sürekli irtibat halindeyiz. Her türlü projelerine biz tam destek veririz. Yeterki çocuklarımız öğrensin. Vatana millete faydalı birer evlat olsunlar.”diyerek duygularını ifade etti.
Ayrıca Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven’e teşekkür plaketi takdim edilirken, çocukların başkanlık makamındaki heyecanı gözlerden kaçmadı.



582 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası