• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

Bilgin Elma Kurduna teşekkür

Çivril Gürpınar Mustafa Taşdelen Anaokulu Müdürü Süleyman Yankayış tarafından geliştirilen “Yeşil Çivril’in Bilgin Elma Kurdu” projesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan tarafından plaket verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen plaket törenine projeye destek veren öğretmenler ile şube müdürleri katıldı.
Proje ile ilgili açıklama yapan ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan geliştirilen proje çocukların okumayı severken Çivril elmasını da tanıyacaklarını söyledi. Özcan; “Gürpınar Mustafa Taşdelen anaokulu müdürümüz Süleyman Yankayış ve okul öğretmenimiz Maide Görücü tarafından geliştirilen Bilgin Elma kurdu çalışmamızın, Ayşe Çizmecioğlu, Kutsal Ertürk resimlerini çizerek, Ali Çetin hikayeyi ingilizceye çevirerek destek vermiştir. Ayrıca anaokulumuzn yapımında emeği geçen Mustafa Taşdelen beyefendi kitap ve CD lerin basımını üstlenerek destek vermiştir. Verdiğimiz plaketler yapılan bu eserin karşılığı değil ama biz bu tür çalışmaları destekleme adına ve öğretmenlerimize küçükte olsa teşekkür etme adına plaket verdik. Bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Gürpınar Mustafa Taşdelen Anaokulu müdürü ve öğretmenleri tarafından geliştirilen proje kapsamında Denizli’de eğitim veren anaokullarında dağıtılmak üzere 10 bin kitap ve CD basıldı. Yeni eğitim öğretim döneminde dağıtılacak olan kitap ve CD lerin ücretsiz dağıtılacağı belirtildi.



1033 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası