• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

KENT KONSEYİ KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Çivril Kent Konseyi bünyesindeki Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korosu Anadolu Öğretmen Lisesi konferans salonunda konser verdi.



Yaklaşık 3 aydan bu yana çalışmalarını sürdüren ve ilk konserini veren grup izleyicilerden tam not alırken Türk Sanat Müziği ve Türk Halk müziği eserlerinden oluşan repertuvarla dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı. Salonu dolduran yüzlerce kişi, şarkı ve türkülere eşlik ederek türküleri koroyla birlikte hep bir ağızdan söyledi.

Koro şefi Ülkü Özdemir önderliğinde sevilen şarkıları seslendiren Müzik Topluluğu, dinleyicilerden büyük alkış aldı. Konser bitiminde söz alan Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven, "İnsanların şarkıları ve türküleri; kendilerinden güzel, kendilerinden umutlu, kendilerinden kederli ve daha uzun ömürlüdür. Hayatımızdaki her duygunun karşılığını şarkılarda türkülerde buluruz.  Şarkılar ve türküler bizim dilimizdir. Biz sussak da, onlar bizi bize anlatır. Hayatımız sona erse de, şarkılarımız, türkülerimiz yüzyıllarca yaşar. Türkü tadında bir gecede sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşadık. Çivril tarihinde ilk defa böyle bir çalışma yapıldı. Koro üyelerimizin hepsi amatör, ama bu gün sergiledikleri performansla ne kadar profesyonel olduklarını gösterdiler. Ben bu topluluğun oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde hem saz hem de solist sayımız artarak koro çalışmalarımız devam edecek" dedi

12 eserden oluşan konser sonrası korist ve saz sanatçılarına Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven çiçek takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Konsere Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Kent Konseyi Başkanı Hasan Yazıcı, Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan, Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Şahin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.



432 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası