• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ALLAH ÇİVRİL'E 20 OKUL YAPMADAN CANIMI ALMASIN

Çivril’e kazandırdığı eserler ile Çivrillilerin gönlünde taht kuran Hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu 2 ay önce geçirdiği rahatsızlıktan sonra sağlığına kavuştu.
Çivril gündemi ve sağlık sorunları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kameroğlu “gözümü kapatıncaya kadar Çivril’e hizmet etmeye devam edeceğim. Allah’tan tek bir duam var, Çivril’e 20 okul yapmadan Rabbim emanetini almasın” dedi. Gazetemizi telefonla arayarak Çivril ve sağlık durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kadir Kameroğlu “yaklaşık 2 ay önce küçük bir rahatsızlık geçirdim. Hastalığım süresince aklımda sadece Çivril vardı. Beni güçlü kılan Çivril’e yapmak istediğim hizmetlerdi. O hayaller beni ayakta tuttu ve iyileşme sürecimi hızlandırdı. Çok şükür şimdi gayet iyiyim ve sağlığım yerinde. Ramazan Bayramında Çivril’de olacağım. Sevdiğim, aşık olduğum topraklara geleceğim” dedi. Çivril Devlet Hastanesi’nin yapılmaya başlanmasının kendisini çok memnun ettiğini söyleyen Kameroğlu “Çivril her zaman öksüz her zaman yalnız kalıyor. Ben sesim çıktığı, elimden geldiği kadar Çivril için mücadele edeceğim. Geçen aylarda hastanenin temelinin atıldığını ve inşaat çalışmalarının devam ettiğini duydum, çok sevindim. Devlet nihayet Çivril’i gördü bizim için elzem olan hastanenin yapımına başladı. Vesile olanlara gayret gösterenlere sonsuz teşekkür ederim” dedi.
"ALLAH CANIMI ALMASIN”
Çivril’e geldikten sonra hayırlarına kaldığı yerden devam edeceğinin müjdesini de veren Kadir Kameroğlu “hastalığımda Çivril’den birçok dosttan çok samimi geçmiş olsun temennileri aldım. İyi olmamda Çivrillilerin duaları önemli bir yer tutar. İnşallah Çivril’e ve Çivrillilere daha çok hizmet edeceğim. Ben Allah’tan tek bir şey istiyorum Rabbim Çivril’e 20 okul yapmadan benim canımı almasın. En büyük duam bu” dedi.
Çivril’e 3 ilkokul, 2 anaokulu, bir lise, bir sağlık merkezi, iki cami yaptıran Çivril Huzurevi, Çivril Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, ÇDH Diyaliz Ünitesi ve ÇEVAK Anaokulu’nun yapılmasına öncülük eden Kadir Kameroğlu Irgıllı Mahallesi İlkokulu’nun yapılmasında da büyük emek sahibi.



470 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası