• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

ÇİVRİL BELEDİYESİNE YENİ TEKNİK BAŞKAN YARDIMCISI ATANDI

Çivril Belediyesine ikinci başkan yardımcısı atandı.
Teknik işlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak atanan Alper Bağçeli geçtiğimiz hafta görevine başladı.
Haziran Ayı Meclis Toplantısında yeni belediye başkan yardımcısını meclis üyelerine tanıtan Gürcan Güven’e ilk soru CHP’li Meclis Üyesi İsmail Tunay Yazıcı’dan geldi.
Tunay Yazıcı Ak Parti’nin 14 tane belediye meclis üyesi olduğunu vurgulayarak, “bu meclis üyelerini buraya taşırken isimlerini siz ve parti üst yöneticileri belirlemediniz mi, belirlerken bu işi yapabilirlik kriterlerine bakmadan mı belirlediniz. Eğer başkan yardımcılığı yapabilecek özellikler yoksa niçin meclise taşıdınız bu kişileri. Varsa neden bu kişilerden belediye başkan yardımcısı seçmiyorsunuz. Bu başkan yardımcısının Acıpayamlı olması da Çivril için büyük bir handikaptır” dedi.
Güven bu soruya cevaben Alper Bağçeli’nin teknik belediye başkan yardımcısı olduğunun altını çizerek, “bizim 3 tane belediye başkan yardımcısı atama hakkımız var. Bunlardan bir tanesinin kamudan teknik belediye başkan yardımcısı olarak atamamız gerekiyor. Sayın Bağçeli daha önce Bayındırlık Müdürlüğünde çalışmış, bu bölgeye hakim bir kişidir. Yetkim vardı, kullandım atadım. Ayrıca bir başkan yardımcısı daha atama hakkımız var. Önümüzdeki günlerde nasip olursa atayacağım” dedi.



1322 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası