• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.316232.4457
Euro34.624434.7632

KOÇAK KÖPRÜSÜ’NÜN YAPIMI 1 AYA KADAR BAŞLAYACAK

Seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz Cumartesi günü Çivril’i ziyaret Eden Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Çivril, Haydan, Koçak, İğdir, Akdağ ve Akçaköy mahallelerini ziyaret etti, Menteş Mahallesi’nde bir iş yerinin açılışına katıldı.
Kalabalık bir grupla Çivril Mahallelerini ziyaret eden Dalbudak’a Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak Parti Kadın Kolları, Ak Parti Gençlik Kolları ve çok sayıda partili eşlik etti.
Nurcan Dalbudak ziyaret ettiği mahallelerde partisi için oy istedi politikalarını anlattı.
Ziyaretler kapsamında Haydan Mahallesinde bir konuşma yapan Dr. Gürcan Güven, Haydan’ın alt yapı sorununu çözeceklerini ve 2015 yılı içerisinde Haydan’a da bir arıtma tesisi yapımına başlanacağını belirtti.
Gürcan Güven daha sonra Koçak Mahallesinde de seçmenlerle buluştu. Güven burada yaptığı konuşmada da geçtiğimiz günlerde yıkılan Koçak Köprüsü’nün yerine en kısa zamanda yenisinin yapılacağının altını çizerek, bu köprü yıkılalı henüz çok zaman geçmedi. Uzun yıllar dayanacak kaliteli sağlam bir köprü yapılması için çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi. Tam bu esnada ilgili bakanlıkla görüşen Milletvekili Nurcan Dalbudak telefondan aldığı müjdeyi Koçaklılara söyledi. Dalbudak “1 ay sonra Koçak Köprüsü yapımı başlayacak. 9 metre yüksekliğinde, 5 metre genişliğinde yapılacak olan köprünün yapımına önümüzdeki ay başlanacak, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Akşam saatlerinde de Sedirli Bahçe Paintball Oyun Merkezi’nin açılışına katılan heyet, burada Paintball oynadı.



620 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası