• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

"DON ZARARI İÇİN BAŞVURU YAPIN”

Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel yaşanan don afetinden dolayı görülen zararın karşılanması için çiftçilerin ilçe tarım müdürlüğüne müracaat etmesi gerektiğini belirtti.
Seçim çalışmaları için Çivril’i ziyaret eden Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel Emirhisar Mahallesinde elma üreticileri bir araya gelerek sohbet etti. Sabah saatlerinde Çivril’e gelen ve esnaf ziyareti yaparak 7 Haziran Genel Seçimleri için Ak Parti’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Yüksel akşam saatlerinde gittiği Emirhisar Mahallesinde elma üreticileri ile bir araya geldi. Emirhisar Mahallesinde kahve toplantısı yapan Yüksel 24 Nisan’da Çivril’de meydana gelen don afetinden zarar gören çiftçilerin zararının karşılanacağını belirterek “ağaçları dondan etkilenen tüm çiftçilerimiz ilçe tarım müdürlüğüne giderek zararını tespit ettirsin ve gerekli müracaatları yaptırsın. Başbakanlık Çivril’de meydana gelen don zararını afet kapsamına alarak çiftçimizin gördüğüm zararı karşılayacak” dedi. Yaşanan olayın afet kapsamına alındığını belirten Mehmet Yüksel “başbakanımız Denizli mitinginde Çivril’de yaşanan don olayı ile ilgili olarak başbakanlık tarafından ödeme yapılacak diye söz verdi. Çiftçimizin bu imkândan faydalanabilmesi için zararını tespit ettirip müracaat etmesi gerek” dedi.
TARSİM ŞART DEĞİL
Bazı çiftçilerin zararın ödenmesi için Tarsim (Tarım Sigortası) poliçesi zorunluluğu olup olmadığını sorması üzerine “bu bir afet durumu. Zaten yaşanan don olayı teminat süresi dışında yaşanan bir olay onun için afet kapsamına alındı. Yani sigorta yaptırma ve poliçe şartı yok. Sigortalı yada sigortasız zarar gören her çiftçi bu imkandan faydalanabilir” dedi.
GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN YOLLARDAYIZ
Çivril Gezisi kapsamında Yeşil Çivril Gazetesi ve 30 Ağustos Gazetelerini de ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Mehmet Yüksel 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi yolunda önemli bir dönemeç olduğunu belirterek “2002’den itibaren büyüyen ve dünyada söz sahibi bir ülke olan Türkiye’nin daha güçlü ve etkin bir ülke olması için var gücüyle çalışan bir Ak Parti var. Amacımız bu büyüme ve gelişmenin devam etmesi, bunun için Ak Parti olarak gece gündüz karış karış dolaşıyoruz ve çalışıyoruz. Bizim sevdamız Türkiye” dedi. Mehmet Yüksel’in Çivril ziyaretine Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, AK Parti Çivril Kadın Kolları Başkanı Yaşar Kutlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Poslu ile belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.



891 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası