• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

PROJELERİNİ TAMAMLAYIP YURDA DÖNDÜLER

Çivril Keriman Kamer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Projelerini Tamamlayıp Avrupa'dan döndü.
Denizli Çivril Keriman Kamer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Avrupa Birliği Erasmus + Projeleri “Avrupa Birliği Ülkelerinde İş ve Ticaret Eğitiminde Kullanılan Uygulama Şirketleri Sisteminin İncelenmesi ve Staj Çalışması” kapsamında Almanya’nın Duisburg şehrine yapmış oldukları ziyaretlerini tamamlayarak yurda döndüler. Proje kapsamında 2 hafta süre ile Uygulama Şirketleri Sistemi üzerine eğitim ve staj çalışması yapan öğrenciler, hafta sonları yapılan kültür gezileri ile Avrupa’nın çeşitli şehirlerini tanıma imkanı buldu. Çalışmalar sonunda düzenlenen katılım sertifikaları kendilerine verildi.
Proje Koordinatörü Muhasebe Finansman Öğretmeni H. Murat SÜER "Birincisini başarıyla gerçekleştirdiğimiz, proje hareketliliğinin ikinci aşamasını da tamamlamış bulunmaktayız. Bu çalışma ile öğrencilerimiz Avrupa Birliği Ülkelerindeki yeni ve farklı uygulamaları görme imkanı buldular. Ayrıca proje sonunda öğrencilerimize verilecek olan ve Avrupa Birliği ülkelerinde kabul gören Euro Pass sertifikası ile de öğrencilerimize yurt dışında çeşitli iş kapılar açılacaktır." Dedi.
Okul Müdürü Ömer FALAK, yapılan eğitim ve staj çalışmaları ile öğrencilerin mesleki bilgi, beceri ve deneyimlerini bir üst seviyeye çıkardıklarını belirterek, bu sayede edindikleri bilgi ve deneyimlerin ileriki iş yaşantılarında kendilerine bir artı sağlayacağını belirtti.



474 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası