• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

DAHA TEMİZ BİR ÇİVRİL İÇİN

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan etkinlikler kapsamında, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, başkan yardımcısı Hasan Yazıcı ve belediye personeli ile gönüllü vatandaşlar Hükümet Caddesi, Nevişet Kameroğlu Ortaokulu ve Kılıçaslan Anadolu Lisesi bahçesinde çöp topladı.
Çivril Belediyesi önünden başlayan etkinlikte cadde boyunca yolları süpüren başkan ve ekibi, vatandaşlardan tam not alırken Nevişet Kameroğlu ortaokulunda öğrenciler başkan ile birlikte okul bahçesindeki çöpleri topladılar. Okul bahçesinde çöp toplayan öğrencilerden ortaokul 5. Sınıf öğrencisi Zeynep Durdu başkandan okul bahçesine geri dönüşüm kutusu istedi. Başkan öğrencilerin bu isteğini temizlik işleri sorumlusunu çağırarak hemen yerine getirilmesi için talimat verdi. Daha sonra Çivril Kılıçaslan Anadolu Lisesi Bahçesine geçen başkan ve beraberindekiler lise bahçesinde de temizlik yaptılar.
Etkinlikte konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Güven, proje kapsamında ilçe halkı olarak daha temiz bir Çivril için cadde ve sokaklardaki çöpleri toplayacaklarını dile getirdi. Daha yaşanabilir mahallelerin oluşması için projenin önemli olduğunu aktaran Güven, şunları kaydetti:
"Bugün yapılan temizlik etkinliği ile yaşadığımız sokağımızı, caddemizi ve mahallemizi temiz bir hale getireceğiz. En önemlisi çevremizdeki insanlara temiz bir çevrede yaşamak istediğimizin mesajını vermek istiyoruz. Temizlik alışkanlığının toplumda yerleşmesinin bu tür etkinliklerle gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi.
Sabah saatlerinde Çivril Belediyesi önünde başlayan ‘Temiz Çevrem’ projesi yaklaşık 2 saat sonra Çivril Kılıçaslan Anadolu Lisesi Bahçesinde sona erdi.



459 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası