• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

Halk Eğitim Merkezi Sergileri Açıldı

Geçtiğimiz hafta başlayan Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Karma Sergileri bu hafta da devam ediyor.
Cuma günü Işıklı, Beydilli, Gümüşsu, Mahallelerinde kurslarda eğitim ve öğrenim gören öğrenciler, hazırladıkları ürünleri sergilediler.
Beydilli Mahallesinde Fazilet Yazıcı’nın öğretmenliğini yaptığı kursun sergi açılışına Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış kurdalesinin kesilmesinin ardından kursiyerlerin çalışmalarını inceleyen heyet Kurs Öğretmeni Fazilet Yazıcı’dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
Kursiyerler daha sonra Osman Zolan ve Mehmet Yüksel ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren kursların sergileri önümüzdeki günlerde de devam edecek.
18 Mayıs 2015 günü Gürpınar, Emirhisar, Sökmen Mahallelerinde, 20 Mayıs 2015 günü Süngüllü, Irgıllı, Karayahşiler, Bulgurlar Mahallelerinde, 22 Mayıs 2015 Cuma günü Çıtak, Kıralan, Özdemirci Mahallelerinde kurslarda yapılan eserler sergilenecek.
21 Mayıs Perşembe günü ise tüm kurslarda hazırlanan çalışmalar Çivril Cumhuriyet Meydanında görücüye çıkacak.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada sergilere tüm vatandaşların davet edildiği, merkez sergisinde bir çok standın kurulacağı ve serginin festival havasında olacağı bildirildi.



605 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası