• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

“İSTİKRAR VE GELİŞMENİN TARAFINDAYIM”

Belediye Başkanı Gürcan Güven düzenlediği basın toplantısı ile 7 Haziran genel seçimlerini ve çalışmalarını değerlendirdi.
Çivril Basını ile düzenlediği haftalık toplantılarına devam eden Başkan Güven, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere ilişkin, “ülkenin kaderini, birliğini, bütünlüğünü ve dünya ülkeleri platformunda alacağı yeri belirleyeceğimiz, kazanımlarımızı devam ettireceğimiz bir seçim olacak” dedi.
AK Parti’nin, kurulduğu ilk günden itibaren devletle milleti bir araya getirdiğini belirten Gürcan Güven, AK Parti’ye atılacak her oyun milleti yeni anayasaya ve yeni Türkiye’ye ulaştıracağını ifade etti.
Güven, Denizli’nin önemli insanları yetiştiren önemli bir il olduğunu ve AK Parti Hükümeti ve AK Partili yerel kadrolar tarafından kentte gereken yatırımların yapıldığını belirtti. 7 Haziran Genel Seçimlerinin şimdiye kadar yapılan bütün seçimlerden daha önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Bu, Türkiye’nin kaderinin çizildiği ve belirlendiği bir seçim olacak. Çivrillilerden bu konuyu bu şekilde değerlendirmesini rica ediyorum” dedi.
“EN ÖNEMLİ SEÇİM OLACAK”
Haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimlerine olması gerekenden daha fazla bir önemle yaklaştıklarını söyleyen Güven “Seçimle ilgili üzerimize düşen ne varsa canla başla yapacağız. Bugüne kadar AK Parti olarak 9 seçim geçirdik. Belki de şimdiye kadar Türkiye’de yapılan en önemli seçim olacaktır” dedi. AK Parti iktidarında Türkiye’nin nereden nereye geldiğinin herkesin malumu olduğunu kaydeden Başkan Gürcan Güven şöyle devam etti: “Son 12 yılda Türkiye’nin nereden nereye geldiğini, hangi vesayet odaklarının zincirlerinin kırıldığını hepimiz biliyoruz. Bu seçimlerde ben ülkemizin geleceği için, Denizli için Çivril için istikrardan yanayım. Çivril’e gelecek hizmetten yanayım. 12 yıldır ülke geneline yayılan hizmetlerin Çivril’e de gelmesi tarafındayım. Onun için tüm Çivrilli hemşehrilerimden bunları düşünerek seçime gitmelerini istiyorum” dedi.
“KİMSE BANA NE DİYEMEZ”
Bu seçimlerin ülkenin kaderi ve geleceği için hayati bir önem taşıdığına inandığını belirten Başkan Gürcan Güven “Cumhuriyetin 100. yılına hazırlanırken güçlü bir Türkiye için herkesin bilinçli ve sorumlu davranması gerekir. Hiç kimse bana ne diyemez. Oy kullanacak olan herkesin üzerinde ülkenin geleceğinin belirlendiği bu seçimlerde büyük sorumluluğu var. Bunun yanında Ak Partiye gönül vermiş, Ak Partinin değişik birimlerinde siyaset yapmış hizmetkârlık yapmış isimlerin üzerinde daha büyük sorumluluk var. Hiçbir Ak Partili bu seçimlerde bana ne diyemez. Görevi, konumu, etiketi ne olursa olsun en fazla çalışması gereken bizleriz” dedi.
“ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI”
Çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Gürcan Güven geçen hafta içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ile birlikte Gümüşsu’da sıcak asfalt çalışmasını başlattıklarını belirterek “geçen hafta içersinde büyükşehir belediye başkanımız Osman Zolan ve vekilimiz Mehmet Yüksel İlçemizi ziyaret etti. Işıklı ve Irgıllı’da kilit parke döşeme işi ile Gümüşsu Mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarını inceledik. Yaz sezonunun gelmesiyle sıcak asfalt çalışmaları başladı. Alt yapısı tamamlanan mahallelerimizde asfalt ve parke taş işlerini tamamlamacağız. Asfalt ekipleri Gümüşsu Mahallemizden sonra Menteş Mahallemizden kütüphanenin önüne kadar olan bölümde çalışacak” dedi.



317 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası