• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ELİNDEKİ OLUK ELEKTRİK HATTINA DEĞİNCE

Çivril’de, 40 yaşındaki Halil Ödemiş, bir evin çatısına metal oluk yaptığı sırada elindeki parçanın elektrik hattına temas etmesiyle elektrik akımına kapılarak öldü.
Çivril’in Çıtak Mahallesinde yaşayan ve çatı oluğu işi yapan 3 çocuk babası Halil Ödemiş, Afyonkarahisar’ın Evciler İlçesinde oluk taktığı bir inşatta elindeki metal oluğun yüksek gerilim hattına temas etmesi üzerine akımına kapıldı. Ağır yaralanan Ödemiş, ambulansla kaldırıldığı Evciler Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahaleden sonra Denizli ve Afyon’da yanık tedavi ünitesi olmadığı için Ankara’ya sevk edildi. Ankara’da yaklaşık 10 gün tedavi gören Ödemiş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşarken, Halil Ödemiş'ten geriye, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında paylaştığı efe kıyafetli iki oğluyla çekilmiş fotoğrafı kaldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlatırken Halil Ödemiş Çıtak Mahallesinde kılınan cenaze namazından sonra mahalle kabristanlığına defnedildi.



528 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası