• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

MAYIS AYI TOPLANTISINDA BASINI ŞİKAYET ETTİLER

Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven başkanlık ederken toplantıya tüm belediye meclis üyeleri katıldı.
14 gündem maddesinin görüşüldüğü Mayıs Ayı toplantısı, iki bölümde tamamlanırken, Çivril Belediyesinin 2014 yılı mali gelir gider hesabının oylanması oy birliği ile kabul edildi.
MUHALEFETTEN MEDYA ELEŞTİRİSİ
Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra gündem dışı söz alan CHP’li meclis üyeleri, ilçede yayın yapan gazetelerin ve haber sitelerinin haberlerde kendilerine daha az yer vermesinden dolayı duydukları rahatsızlığı dile getirdiler. CHP grubu adına söz alan Nuran Şafak gazetelerin ve haber sitelerinin muhalefetin mecliste yaptığı konuşmaları ve gündeme getirdiği konuları haber yapmadığını belirterek bu konuda başkandan destek istediklerini belirtti. Başkan Dr. Gürcan Güven bu konuyla ilgili olarak kendisinin herhangi bir tasarrufu olmasının mümkün olamadığını belirterek “basın haber ve yorumda özgürdür. Biz basına hiçbir zaman neyi yazması neyi yazmaması gerektiği konusunda bir söylemde bulunmadık. Bulunmayız da. Arkadaşlar kendileri gelirler takip ederler kendi bakış açılarından değerlendirirler ve haberlerini yorumlarını yazarlar” dedi.
“ELEŞTİRİLER KARŞISINDA YALNIZ KALIYORUZ”
CHP’li Tunay Yazıcı’da konuyla ilgili olarak yaptığı konuşmada Çivril Belediyesinin yaptığı çalışmalarda verdikleri desteklerden dolayı bazen basın tarafından sert eleştirilere maruz kaldıklarını belirterek “biz CHP grubu olarak Çivril Belediyesi’nin Çivril yararına olan çalışmalarında destek veriyoruz. Fakat bu konu bazen basında CHP’li Meclis Üyeleri AK Partiye destek verdi şekilde yorumlanıyor bu konuda bizi yalnız bırakmayın” dedi. Başkan Gürcan Güven Meclisin Çivril için çalışan bir kurum olduğunun altına çizerek “biz buraya Çivril için bir şeyler yapmak, Çivril için üretmek için seçildik. 25 kişinin tek derdi var Çivril. Bizim için gerisi teferruat. Eğer Çivril’in menfaati için yapılacak bir çalışma varsa hepimiz el birliği ile çalışmalıyız. Burada siyaset ve parti ikinci planda olmalı. Bu konuda hem parti içi hem de basın tarafından eleştiriye maruz kalabiliriz ama bizim için önemli olan Çivril. Bizim sevdamız Çivril, onun için bu eleştiriler sizi yıldırmasın. Çivril için kim taş üstüne taş koyuyorsa Allah razı olsun. Meclisin Çivril için sergilediği birlik beraberliği çekemeyenler olacaktır ama biz işimize bakacağız” dedi. Konuşmalardan sonra toplantı sona erdi.



616 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası